Prof.V.Radžvilui: Kas sieja “Nacionalinio susivienijimo” vicepirmininką V.Sinicą su Lietuvą galimai parazituojančiais mafijoziais?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-12 14:47:00, skaitė 317, komentavo 7

Prof.V.Radžvilui: Kas sieja “Nacionalinio susivienijimo” vicepirmininką V.Sinicą su Lietuvą galimai parazituojančiais mafijoziais?

Šiandien pasirodžiusioje Arturo Orlausko informacinėje satyros ir humoro laidoje "Iš kiemo pusės" #235 nuo 19:31 min. pasakojama apie Roko Masiulio, “Lidgrid” vadovo, ir jo sutuoktinės Linos Masiulienės, “Nord Pool” Director Serviced Markets, galimai mafijozinį šeimos verslą, dalyvaujantį siekiant iš Lietuvos fizinių ir juridinių asmenų pavogti apie ketvirtį milijardo eurų.

https://www.youtube.com/watch?v=UOS0Pz39_JY

Laidos autorius A.Orlauskas daro prielaidą, kad “Nacionalinio Susivienijimo” partijos vicepirmininkas Vytautas Sinica, kurio vestuvėse dalyvavo Rokas Masiulis (žiūr. nuotrauką), yra šio veikėjo proteguojamas rinkimuose į Vilniaus mero postą.

Esu partijos “Nacionalinis susivienijimas” narys, todėl prašau partijos pirmininko prof. Vytauto Radžvilo viešai išsklaidyti kylančias visuomenėje abejones dėl Vytauto Sinicos ryšių su galimai mafijinėmis struktūromis, parazituojančiomis valstybės energetikos ūkį ir Lietuvos valstybę.