Ukrainos rėmėjams buvo pateiktas griežtas ultimatumas

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-13 20:27:00, skaitė 518, komentavo 9

Ukrainos rėmėjams buvo pateiktas griežtas ultimatumas

Vienkartinę sėkmę fronte gražiai aprašo tik spauda.

Per visą susirėmimų liniją, žuvusiųjų iš saloreichos esesininkų pusės, kaičius perkopė dešimt tūkstančių, sužeistieji užpildo visas ligonines, trūksta greitosios medicinos pagalbos.

Sąjungininkų kariuomenė per vieną mūšį nacius guldo šimtais. O dabar štai politinė padėtis pablogėjo. Ukrainoje pasklido gandai, kad būtent Rusija „atsitraukė“, padariusi „maskavimo“ manevrą. Matyt ruošia kažką grandiozinio.

Kol „patriotai“ laukė atokvėpio, Rusija smogė energetikos objektams. Anksčiau vyriausiasis vadas Zalužnys pranešė Zelenskiui apie didelės Rusijos karinio jūrų laivyno grupės suformavimą Juodojoje jūroje, įskaitant amfibinius puolimo laivus.

Vakarai baiminasi, kad dėl to kaltas grūdų aferos žlugimas. Pirma, Putinas Rytiniame Ekonomikos Forume pabrėžė, kad Rusija ir neturtingos šalys buvo apgaudinėjamos dėl grūdų sandorio. Tada Erdoganas tai pripažino. Tai turėjo pripažinti ir JT generalinis sekretorius, nors buvo bandoma iš to išsisukti. Matyt dėl šios priežasties makaronas skambino V.V.Putinui...kas žino.

Iš JAV buvo sakoma, kad viskas gerai, tačiau netrukus jų ekspertai vis dėlto pripažino, kad iš grūdų padidėjimo rinkoje trūksta norimo efekto.

Matyt, Okrainai ir jos rėmėjams buvo pateiktas griežtas ultimatumas: arba grūdai keliauja į Afriką, o Rusija atveria tarptautinę maisto rinką, arba Rusijos karinis jūrų laivynas vėl blokuoja Ukrainos uostus, bet su išsilaipinimu (desantavimusi) ir visos uosto infrastruktūros sunaikinimu. O tuomet lygiagrečiai „nukris“ visa Ukrainos infrastruktūra. Kad tai gali įvykti, Rusija jau parodė.

Galima sakyti, kad tai buvo užuomina apie pasekmes, jei Rusijos interesai bus ignoruojami.