Pelningas BLM

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-15 22:34:00, skaitė 177, komentavo 1

Pelningas BLM

Vienas žymių BLM judėjimo lyderių yra apkaltintas pinigų, skirtų remti juodaodžius, vagyste. Tai antrasis BLM lyderis, apkaltintas vagyste.

„Black Lives Matter“ administracinio padalinio vadovas Shalomi Bowersas įtariamas pervedęs organizacijai aukas į savo firmos sąskaitą. Pasak jo priešininkų, tokiu būdu vyras iš judėjimo atėmė daugiau nei 10 milijonų dolerių, praneša „The Washington Times“.

Black Lives Matter“ administracinio padalinio vadovas buvo apkaltintas iš organizacijos pavogęs daugiau nei 10 mln.

Dokumente teigiama, kad ne pelno organizacijos Black Lives Matter Global Network Foundation (GNF) valdybos sekretorė Shalomiya Bowers pasirodė esanti „siaubinga administratorė, pasisavinusi valdžią“. Anot oponentų, aukų rinkimui ir fondo išlaidų sekimui pasamdytas vyras nepraleido progos „papildyti savo taupyklę“, – aiškinama leidinyje.

Remiantis ieškiniu, Bowersas nukreipė pinigus, skirtus judėjimo regioniniams padaliniams, į savo asmeninės įmonės sąskaitą. Visų pirma, jis skyrė GNF dotacijas savo konsultacinei firmai ir kitoms organizacijoms, kurios sutiko ją įdarbinti.

Vyras taip pat kaltinamas pakeitęs BLM narių slaptažodžius socialiniuose tinkluose, taip iš aktyvistų faktiškai atimant prieigą prie jų paskyrų, atkreipia dėmesį „The Washington Times“.

„[Bowersas] ir toliau manipuliavo visuomenės pasitikėjimu, siekdamas asmeninės naudos ir pažeisdamas savo, kaip patikėtinio, pareigas“, – sakoma ieškinyje. „Jo veiksmai paskatino Vidaus pajamų tarnybos ir įvairių valstijų generalinių prokurorų atlikti daugybę tyrimų dėl GNF, o tai per mažiau nei 18 mėnesių sukūrė nepataisomą žalą BLM.

Viename interviu žiniasklaidai Bowersas pavadino ieškinį „beprotiškiausiu dalyku“, kokį jis kada nors skaitė. Jis pavadino kaltinimus „melu“ ir teigė, kad tas, kas pradėjo ieškinį, yra „apsėstas įtaka ir kontrolė“ BLM, daro išvadą „The Washington Times“.

P.S.

Manau, kad tie, kurie valdo BLM, jau dabar yra gana patenkinti savo investicijomis į šias struktūras ir jų panaudojimu 2020 metų rinkimų į javų (p)rezidento postą kampanijos metu. Na, o įžūlius paprastų darbų vykdytojus prireikus galima paaukoti.

P.P.S.

BLM mitingas vyko ir Lietuvoje. Mitingo metu visi lietuviai turėjo pripažinti savo ęsamas, buvusias ir būsimas kaltes prie Lietuvoje gyvenančius juodaodžius.