Mokymas naudotis puoduku: Transseksualų judėjimas nori pakeisti jūsų vonios įpročius

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://12ft.io/proxy?q=https%... 2022-09-20 09:21:00, skaitė 342, komentavo 3

Mokymas naudotis puoduku: Transseksualų judėjimas nori pakeisti jūsų vonios įpročius

Gydytojas Malone komentuoja: 

Tai yra labai nesveika - transseksualų operacija yra žalojimas.  Žmonės, net vaikai, yra fiziškai žalojami visam gyvenimui.  Šiuos gydytojus, atliekančius operacijas, sukeliančias negrįžtamus sužalojimus, reikia ištirti.  Tai nėra gerai.

Buvau sutrikęs, kai pamačiau, kad Amerikos politikos mokslų asociacijos konferencijos dalyviai vyrai buvo paprašyti susilaikyti nuo naudojimosi pisuarais iš pagarbos kitiems. Ką? Tik tada, kai pamačiau straipsnį, kuriame buvo paaiškinta, kad visa tai daroma dėl pagarbos vadinamiesiems "translyčiams vyrams", supratau, kad translytiškumas tempia Ameriką vis giliau ir giliau į beprotybės duobę.

Štai tviterio žinutė, kurioje pirmą kartą užsiminta apie šią beprotybę:

Nesu APSA, bet pamačiau tai tekste ir abejoju mintimi, kad prašymas nesinaudoti pisuarais iš tiesų yra pagarbos visiems dalyviams veiksmas. — Ben Friedman

Šis ženklas atsirado dėl to, kad vadinamieji "transseksualūs vyrai", t. y. moterys, kai jie prisijungia prie savo prigimtinių vyrų vyrų tualete. Kol vyrai stovi eilėje prie pisuarų, šie netikri vyrai yra priversti pripažinti biologinę tikrovę ir eiti prie kabinų. Žinau tai, nes kairiųjų pažiūrų internetiniame gyvenimo būdo žurnale IQfy perskaičiau straipsnį "Skatinkite vyrus šlapintis sėdint, kad labiau įtrauktumėte translyčius vyrus".

Straipsnyje yra keletas perliukų, kurių tikslas - priversti natūralius vyrus apsimesti netikrais vyrais, turinčiais moterų išskyrimo funkcijas. Kai kuriuose teigiama, kad tai duoda fizinės naudos: "Sėdėdami tuštintis esate linkę labiau spausti šlapimo pūslę, o tai gali būti naudinga, nes šlapinatės daugiau". Kiti yra tiesiog beviltiški: "Tai, kad neužimate agresyvios penio laikymo rankose pozicijos, rodo, jog esate saugus dėl savo vyriškumo". "Geresnis kūno įvaizdis ir ramybės jausmas". "Šlapinimasis stovint yra nesubrendimo požymis". "Sėdėdamas galite glostyti šunį, kai siurbiate".

Visa ši idėja yra idiotiška, ypač dėl to, kad pisuarai labai praverčia norint pagreitinti žmonių judėjimą tualetuose per didelius renginius. Jei toje konferencijoje iš tiesų bus įrengti visų lyčių tualetai, į kuriuos galės patekti ir vyrai, ir moterys, konferencijoje bus tik dvigubai ilgesnės eilės, nei reikia.

Tačiau pasirodo, kad, pasinėrus į translyčių asmenų tualetų triušio duobę, beprotybė darosi vis didesnė ir didesnė. Tas pats straipsnio apie vyrus, sėdinčius šlapintis, autorius taip pat rašė, kad turėtume  <<<<"Skatinti moteris užuosti savo kakučių kvapą, kad translytės moterys būtų labiau įtrauktos: Kai kurios moterys turi skylę ten, kur anksčiau buvo jų penis, ir ta skylė dažnai dalijasi mikrobiomu su gaubtine žarna - tai sukuria ryškų pereinamojo laikotarpio kvapą">>>>.  ("Moteris", turinti "skylę ten, kur anksčiau buvo penis"? Tikrai. Ne, tikrai ne.)

Pasirodo, kai vyrams nupjaunamos varpos ir sėklidės, o vietoj jų chirurginiu būdu išpjaunama netikra makštis, iš jų teka išmatos, kurios skleidžia nemalonų kvapą. Arba, kaip rašė viena po operacijos dirbtinę vaginą pasidariusi moteris: "Man pereinant į kitą lytį, mane trikdė tai, kad mano draugės cislyčių lyties atstovės nekvepėjo išmatomis." Likusi straipsnio dalis (laimei) yra už mokamos sienos, bet jums nereikia skaityti per daug, kad sužinotumėte, ką jūs, kaip sveika, normali, biologiškai nepažeista moteris, turėtumėte daryti:

Nuoširdžiai prašome visų moterų daugiau laiko praleisti kvepiant savo kakučius per tualeto pertraukėles ir kritiškai įvertinti tai, ką daugeliui mūsų lyties atstovių tenka iškęsti dėl apatinės dalies operacijos. Atėjo laikas mums visoms įsijausti į vaizdus, garsus ir kvapus, kuriuos patiria kiekvienas didelės ir gražios mūsų lyčių bendruomenės narys, įskaitant ir tuos, kurių kvapai pereina į kitą lytį....

Tikiuosi, kad supratote, jog "daugelis mūsų lyties atstovų..." Štai tiesa: jei jums teko pašalinti varpą ir sėklides ir išpjauti skylę kūne, kad atrodytumėte kaip keistas moters simuliakras, jūs nesate mano lyties atstovas. Vietoj to jūs pasidarėte Frankenšteino monstru, grubiai imituojančiu tikrovę.

Jei tai būtų tik langas į "transseksualumo" beprotybę ir tragizmą, abi palaikomos teorijos būtų pakankamai keistos. Tačiau jos vertos dėmesio dėl to, kad primygtinai reikalaujama, jog visuomenė turi keistis, kad prisitaikytų prie kūno dismorfijos ir ją lydinčių psichinių bei fizinių ligų. Vyrai turi atsisakyti patogaus pisuaro, o moterys turi užuosti savo kakučių kvapą.

Ne! Taip visuomenė neturėtų veikti. Mes, gyvenantys realiame pasaulyje, turime užimti poziciją (jei esame vyrai) arba nekišti nosies į puodą (jei esame moterys) ir atsisakyti šios mažamečio vaiko manijos mokytis tualeto.