Vokiečiai sako: "Mūsų spauda vis įžūliau meluoja"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-21 20:46:00, skaitė 344, komentavo 3

Vokiečiai sako:

Dabar Vakarai vėl siekia išspausti kuo daugiau propagandos iš įvairialypės kapavietės netoli Isdžumo/Čarkovo. Didžioji dauguma palaidotųjų turi būti paversti rusų "kankinimų aukomis", rašoma vokiečių portale Pi-news.

Portale rašoma:

Vokietijos melaginga žiniasklaida yra nepakenčiama. Visiškai vienpusiškai ir prikišamai jie kasdien skelbia tik tai, ką sako ukrainiečių komikas Zelenskis, ir sąmoningai, pačiu negrabiausiu būdu meluoja savo skaitytojams. Tiesa nebeturi jokio vaidmens.

Kaip gali būti, kad kasdien skaitome ir girdime tik apie Rusijos žiaurumus? Nuo karo pradžios nežinau nė vieno Vokietijos žiniasklaidos pranešimo, kuriame būtų paminėta nors viena ukrainiečių raketa, nors viena ukrainiečių bomba ar bent vienas ukrainiečių revolverio šūvis prieš rusus.

Rusai esą be perstojo šaudo į ukrainiečių vaikus, moteris ir civilius gyventojus, griauna daugiaaukščius pastatus, ištisus miestų rajonus ir mažiausias šunų veisyklas, o Ukraina niekada nešaudo atgal, rašo melaginga Vokietijos žiniasklaida. Apie tai niekada nieko negirdėti. Priešingai, dėl to, ką kasdien naikina ukrainiečiai, vėliau kaltinami rusai.

Dabar Vakarai vėl siekia išspausti kuo daugiau propagandos iš įvairialypės kapavietės netoli Izumo (Charkovo). Net "Der Spiegel" turi pripažinti, kad, pasak vietos gyventojų, kai kurie žuvusieji taip pat yra oro antskrydžių aukos, bet ne, didžioji dauguma palaidotųjų turi būti suklastoti kaip "kankinimų aukos", nes kankinimai yra rusų karinės operacijos. Bet galbūt teatras yra ir "pimpalo pianisto" Zelenskio, kuriuo netikiu nė vienu žodžiu.

Autorius primena ir kitus melo precedentus:

Jau daug savaičių žmonės čia verkšlena, kad Zaporožės atominę elektrinę užėmė, okupavo ir valdo rusai. Tuo pat metu spauda nesivaržydama tvirtino, kad Rusija kasdien apšaudo atominę elektrinę, kad gresia branduolinė katastrofa. Taigi rusai jau kelias savaites apšaudo save ir nori būti apšvitinti.

Tada rusai įsileido Tarptautinę atominės energijos agentūrą (TATENA), ji viską išnagrinėjo, bet vėliau Vakaruose tik miglotai pasakė, kad apšaudymas turėtų būti nutrauktas, bet nė žodžiu neužsiminė, kas šaudė. Tai viską pasako, kad ši asociacija nedrįso įvardyti tikrųjų AE sprogdintojų.

Dabar JT delegacija turi vykti į Iziumo mišką ir viską išsiaiškinti. Tai daryd


ama, visiškai korumpuota Ukraina, žinoma, gali jiems įpiršti mases užvilktų lavonų. Kas vis dar nori sužinoti, nuo ko visi mirė?

Pasak JT, NATO ir Vokietijos žiniasklaidos, ukrainiečiai niekada nenaikino, nešaudė, nežudė, neprievartavo ir nedarė nieko blogo. Kur žemėje yra

  • 53 000 priešlėktuvinės amunicijos.
  • 3000 šovinių "Panzerfaust 3".
  • 14 900 prieštankinių minų
  • 500 priešlėktuvinių raketų STINGER
  • 2700 STRELA priešlėktuvinių raketų
  • 21,8 mln. šaulių ginklų šaudmenų,

kuriuos Vokietijos vyriausybė iki šiol skyrė Ukrainai, be kita ko, dar liko - ir dar daugiau? 

https://www.youtube.com/watch?v=7wJotrxtuwY

Apie Vokietijos MIP melą, skleidžiamą apie įvykius Iziumo mieste, pasakoja ir Ukrainos žurnalistas Anatolijus Šarijus. Žiūr. jo video "Charkovo srytis vokiečių televizijos žiūrovo akimis".

Lietuvos MIP tapo "purvasklaida", kaip pastebėjo Prof.Vytautas Landsbergis. Ar verta apie ją bekalbėti?