Anglijos karališkosios šeimos ryšiai su pedofilais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://vigilante.tv/w/atzEpPs... 2022-09-24 09:41:00, skaitė 293, komentavo 3

Anglijos karališkosios šeimos ryšiai su pedofilais

"Pasislėpęs visiem prieš akis" - Jimmy Savile

Princas Čarlzas buvo jam artimas ir klausė jo patarimų viešųjų ryšių klausimais. Princesei Dianai tereikėjo paskambinti telefonu. Buvusi ministrė pirmininkė Margaret Thatcher priėmė jį savo užmiesčio namuose ir siekė, kad jis būtų įšventintas į riterius. Jimmy Savile'as dešimtmečius, nuo septintojo dešimtmečio iki tūkstantmečio pradžios, buvo pagrindinis BBC radijo ir televizijos laidų vedėjas. Tačiau visą tą laiką jis buvo serijinis seksualinis priekabiautojas ir pedofilas - tai viešai paaiškėjo po jo mirties 2011 m. Saville'is kelis dešimtmečius buvo vienas iš pagrindinių Jungtinės Karalystės pramoginių laidų vedėjų, vadovavęs ilgametei BBC laidai "Jim'll Fix It" (į kurią vaikai rašydavo ir tenkindavo savo norus), taip pat padėjo vesti laidą "Top of the Pops". 

Visada ekscentriškas - su platininiais plaukais, per dideliais žiedais ir apyrankėmis, kurios žvangėjo pučiant didžiulius cigarus, - Savile'as kūrė komišką ir šeimai draugišką įvaizdį. Tačiau jo viešasis įvaizdis slėpė grėsmę, kurią jis kėlė daugeliui jaunų merginų, patekusių į jo akiratį. Su kai kuriomis savo aukomis, daugiausia jaunomis mergaitėmis, jis susitikdavo labdaros tikslais, taip pat lankydamasis ligoninėse. Su kai kuriomis susitikdavo savo televizijos laidos filmavimo aikštelėje, ragindamas jas ateiti į jo persirengimo kambarį.

Savile'as buvo serijinis grobuonis: Iškart po jo mirties, kai jam buvo 84 metai, policija ištyrė beveik 500 įtarimų dėl prievartos. Po dvejų metų valdžios institucijų parengtoje oficialioje ataskaitoje, pavadintoje "Suteikti aukoms balsą", buvo padaryta išvada: "Dabar aišku, kad Savile'as slapstėsi niekam nematant ir, naudodamasis savo įžymybės statusu bei lėšų rinkimo veikla, šešis dešimtmečius nekontroliuojamai prieidavo prie pažeidžiamų žmonių."

Savile'o populiarumas tarp karališkosios šeimos narių ir kitų žymių asmenų padėjo užmaskuoti tikrąją jo prigimtį. Čarlzas "buvo apgautas, kaip ir mes visi", - sakė Diakonas laikraščiui "The Times". Dokumentiniame filme rodomi Čarlzo laiškai "rodo, kaip princas Čarlzas pasitikėjo Džimiu Savilu. Jis bandė kreiptis į britus, bandė modernizuoti, o Džimį Savilą laikė savo kanalu", - sako Deaconas. 

Princas Andrew ir Jeffrey Epstein

Princas Andrew sako, kad jis ir Epsteinas "nebuvo tokie artimi". Tačiau pora kartu dalyvavo keliose privačiose vakarienėse, vakarėliuose ir lėšų rinkimo renginiuose, įskaitant 2000 m. princo surengtą Maxwell gimtadienio vakarėlį Sandringemo rūmuose, privačioje karalienės rezidencijoje.  Kitais metais Andrew ir Epsteinas kartu atostogavo ir buvo nufotografuoti jachtoje Pukete, Tailande, apsupti jaunų moterų be liemenėlių. Londono laikraštis "The Times of London" pranešė, kad už princo atostogas sumokėjo Epsteinas.

"Channel 4 Dispatches" programa atskleidė, kad nuo 1999 m. per 12 metų Epsteinas ir Andrew buvo susitikę mažiausiai 10 kartų, princas po kelias dienas apsistodavo Epsteino rezidencijose Niujorke, Palm Biče ir Mergelių salose (pedofilų salose). Epšteinas netgi dalyvavo Andrew dukters, princesės Beatričės, 18-ojo gimtadienio vakarėlyje Vindzoro pilyje 2006 m., praėjus dviem mėnesiams po to, kai jam buvo išduotas arešto orderis dėl seksualinės prievartos prieš nepilnametę. Princas sakė, kad apie orderį nežinojo ir kad Epšteinas dalyvavo kaip Maksvelo svečias.

2021 m. rugpjūčio 10 d. Virginija Roberts, kuri dabar naudoja ištekėjusios moters pavardę Giuffre, pradėjo teisinę kovą prieš princą Andrew, kaltindama jį seksualiniu priekabiavimu Jeffrey Epsteino dvare. Ji teigė, kad "jau praėjo laikas jam atsakyti" už tariamą seksualinę prievartą prieš ją, kai ji buvo paauglė. Tačiau princas Andrew anksčiau atkakliai neigė jos teiginius, kad jis turėjo su ja lytinių santykių. M. Giuffre advokatai federaliniame Niujorko teisme pareiškė civilinį ieškinį, kuriuo reikalaujama atlyginti įvairią žalą. teismo dokumentuose teigiama, kad nuteistas seksualinis nusikaltėlis E. Epsteinas ją "skolino seksualiniams tikslams", be kita ko, kai pagal JAV įstatymus ji dar buvo nepilnametė. Ieškinyje nurodyta, kad M. Giuffre buvo "priversta lytiškai santykiauti su princu Andrew prieš savo valią", ir išvardyti nusikaltimai, įskaitant "pirmojo laipsnio išžaginimą".

Ar princesę Dianą nužudė? Kaip ji mirė?

Ar princesė Diana buvo nužudyta? Sąmokslo teorijos sklando nuo pat jos mirties 1997 m. Paryžiaus tunelyje.

Tikėtina, kad kai kurių žmonių sąmonėje jos vėl bus iškeltos, kai jos sūnus princas Harry ir jo žmona, buvusi Meghan Markle, atvirai kalbėsis su Oprah Winfrey apie karališkąją šeimą. Negalima nesusimąstyti, kiek dabartinis Hario atsiribojimas nuo karališkosios šeimos susijęs su jų elgesiu su jo tragiškai žuvusia motina, princese Diana, arba jo suvokimu apie jų elgesį su ja.

Šalia Dianos mirusio Dodi Fayedo tėvas atvirai pareiškė, kad Diana buvo nužudyta. Pagrindinė teorija teigia, kad karališkoji šeima arba Didžiosios Britanijos žvalgybos tarnybos surengė nelaimingą atsitikimą, dėl kurio žuvo Diana, nes nenorėjo, kad būsimasis karalius turėtų patėvį musulmoną.

Tačiau Dianos mirties klausimą išnagrinėjęs tyrimas nusprendė, kad tai buvo tragiška autoavarija, kurią sukėlė vairuotojo ir persekiojančių paparacių aplaidumas, o ne žmogžudystė. Diana mirė ligoninėje po automobilio avarijos Paryžiaus tunelyje. Jos vairuotojas prarado automobilio kontrolę, kai bandė aplenkti motociklais važiuojančius paparacius.

Pasak "The Independent", prieš mirtį Diana parašė gąsdinantį laišką, kuriame teigė, kad jos vyras Čarlzas planavo ją nužudyti. Tai nėra sąmokslo teorija. Laiškas iš tikrųjų buvo pristatytas per apklausą. Ji parašė laišką ir perdavė jį saugoti savo buvusiam kamerdineriui Polui Burrellui likus maždaug 10 mėnesių iki mirties. Laiške, pasak "The Independent", Diana teigė, kad laiško motyvas buvo Čarlzo noras dar kartą vesti, tačiau ji manė, kad jis norėjo vesti savo vaikų auklę Tiggy Legge-Bourke, o ne savo meilužę ir galimą žmoną Camillą Parker-Bowles.

"Būtent šis mano gyvenimo etapas yra pavojingiausias - mano vyras planuoja "avariją" mano automobilyje, stabdžių gedimą ir sunkią galvos traumą, kad jam būtų atlaisvintas kelias į santuoką su Tiggy", - rašė Diana. Laiške ji taip pat teigė, kad jau 15 metų yra "sistemos mušama, žalojama ir psichologiškai išnaudojama". 

Ilgus metus buvo neaišku, kas vairavo paslaptingą "Fiat Uno", kuris, kaip manoma, prieš avariją šonu trenkėsi į Dianos automobilį. Nuo to laiko teigiama, kad vairuotojas buvo vietnamiečių kilmės Le Van Thanh, rašo "Daily Mail". Svetainė pranešė, kad jis teigia, "kad kai britų policija paprašė jo atvykti į Jungtinę Karalystę pasikalbėti apie avariją, kai kurie prancūzų pareigūnai liepė jam ten nevažiuoti".

Princas Filipas

Princas Philipas gimė 1921 m. birželio 10 d. Graikijoje, Korfu saloje. Kaip Graikijos ir Danijos karališkosios šeimos nariai, Pilypas ir jo šeima buvo ištremti iš gimtosios šalies, kai jis buvo mažas, vėliau berniukas gyveno Prancūzijoje, Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Pilypas vedė karalienę Elžbietą II prieš jai įžengiant į Didžiosios Britanijos sostą 1952 m. Tarp jų vaikų yra karalius Karolis III, Ana, Endriu ir Edvardas. Pilypas daugiau kaip šešis dešimtmečius buvo Didžiosios Britanijos karališkasis konsortas.

"Jei reinkarnuočiausi, norėčiau grįžti į Žemę kaip virusas žudikas, kad sumažinčiau žmonių populiacijos lygį." - Princas Philipas