KRATOS! | 2022 10 20 | TGKF

Autorius: Kazimieras Juraitis Šaltinis: https://youtu.be/kTK7pcFW-dM... 2022-10-20 22:00:00, skaitė 365, komentavo 8

KRATOS! | 2022 10 20 | TGKF

Šiandien 7:00 visuose Tarptautinio geros kaimynystės forumo steigėjų būstuose atliktos kratos.

Teisėja Rasa Paulauskaitė liepė: "surasti ir paimti mobiliojo ryšio telefonus, SIM korteles, modemus , kompiuterinę techniką, užrašus, nusikalstamu būdu gautus daiktus bei vertybes (t.y. grynuosius pinigus, elektroninius pinigus, prabangos prekes), elektroninius duomenis, laikomus serveryje, kompiuteriuose, mobiliuosiuose įrenginiuose, visų tipų informacijos kaupimo laikmenas, nuotraukas ir (ar) dokumentus, galinčius turėti reikšmės nusikalstamai veikai tirti bei nustatyti nusikalstamos veikos mechanizmą ar prie nusikalstamos veikos prisidėjusius asmenis, taip pat kitus iki teisminiam tyrimui reikšmingus daiktus ar dokumentus"

Kadangi buvo atsiųstos itin mažos policijos pajėgos (t.y. tik 5 policijos pareigūnai bei 2 vaikų teisių apsaugos pareigūnai) visus neteisėtu būdu įgytus pinigus, prabangos prekes sugebėjome paslėpti sausų lapų maišuose ir tą darbą atliko specialiai dresuotas šuo Briedis. Jis sėkmingai apmulkino pareigūnus iš pradžių pademonstravęs tariamą agresiją, o paskui tariamą draugiškumą. Tikrąjį požiūrį į šį vizitą jis parodė, apšlapindamas policijos automobilio ratą.

Kreipiamės pagalbos į šunų psichologus, kad jie padėtų įkalbėti Briedį atskleisti visas slaptavietes, kuriose jis išslapstė visą Rasos Paulauskaitės išvardintą turtą, nes Briedis jo savanoriškai negrąžina...