Prezidentas Vytautas Landsbergis: KAZLŲ RŪDA mato geriau

Autorius: Vytautas Landsbergis Šaltinis: https://ekspertai.eu/prezident... 2022-10-27 18:13:00, skaitė 318, komentavo 5

Prezidentas Vytautas Landsbergis: KAZLŲ RŪDA mato geriau

KAZLŲ RŪDA mato geriau

Jau prieš pusantro mėnesio rašė man Lietuvos kovų veteranas, 1941 m. tremtinys Algimantas Lelešius iš Kazlų Rūdos. Dalijosi matymais ir samprotavimais.

„Vakarai elgiasi su Ukraina kaip su ligoniu: duoda tik tiek vaistų (ginklų), kad nenumirtų, bet ir nepasveiktų. Pusę metų vyksta Ukrainos žudynės. Sadistas tenkina savo žudikiškus instinktus ir jaučia iškrypėlišką malonumą. Kokie juokingi ir naivūs vakariečių Putino gąsdinimai prieš karą: jau kad įvesim, tai įvesim sankcijas tokias, kad Rusijai bus baisu. Sekė sankcijos po sankcijų, o Rusijai lyg nuo žąsies vanduo. Mažiau eksportuoja dujų ir naftos, bet jos pabrango, tad Rusija nuostolių neturi. Ir toliau milijardus skiria karui.

Akivaizdu, kad Rusijos sankcijomis sustabdyti neįmanoma. Įsivaizduokim, kad ukrainiečiams pavyktų išstumti rusų kariuomenę iš okupuotų teritorijų. Tada monstras iš įsiūčio įsakytų visa rusų raketine sistema iš Rusijos teritorijos ištisai 24 valandas per parą naikinti Ukrainoje viską, kas tik įmanoma, kad Ukraina virstų išdeginta žeme, kaip Rusija darė Čečėnijoje“.

Sadizmas ir kerštas įvardyti tiksliai. Ir dozuojama pagalba Ukrainai – kad nelaimėtų.

Suprantama, kad sadistas nebūtų pažemintas, bo tuomet jis pyktų. Kas kita, jei valstybės teroristės užpultieji ir niokojami ukrainiečiai turėtų toliašaudžių raketų, siekiančių Maskvą. Proteliai ten raptum prašviesėtų.

To dar nemato Berlynas ir Paryžius, o Kazlų Rūda mato, jai arčiau.
Mažų mažiausia, kremlėnų proteliai greit atsistatytų į nesudugintas vietas.

Toks Kazlų Rūdos receptas.