MOKYTOJOS IR POETĖS ASTROS ASTRAUSKAITĖS VIEŠAS LAIŠKAS p. ŠMM MINISTREI JURGITAI ŠIUGŽDINIENEI

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-11-10 20:43:00, skaitė 280, komentavo 5

MOKYTOJOS IR POETĖS ASTROS ASTRAUSKAITĖS VIEŠAS LAIŠKAS p. ŠMM MINISTREI JURGITAI ŠIUGŽDINIENEI

Lapkričio 8 d. LRT ir kita sisteminė „purvasklaida“ transliavo ministrės J.Šiugždinienės šmeižtą mokytojos-metodininkės ir poetės Astros Astrauskaitės adresu. Ministrė piktinosi, kodėl Astra Astrauskaitė priimta dirbti į „Juventus“ gimnaziją lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja. Tulžingas kalbas lydėjo kadrai iš Astros Astrauskaitės organizuotų mitingų. Norėta auditorijai įteigti, kad ištikima lietuvių Tautos duktė Astra Astrauskaitė yra kažkoks antivisuomeninis elementas, kuris neturi teisės dirbti mokytoja, auklėti jaunąją kartą.

Astrą Astrauskaitę pažįstu eilę metų. Dalyvavau daugelyje jos organizuotų renginių, todėl galiu teigti, kad tai žmogus, kuriuo gali didžiuotis lietuvių Tauta. Visi pramanai, kad ji yra kažkokių tai perversmų organizatorė yra ligotos fantazijos sorošininkų-globalistų kliedesiai, neturintys nieko bendro su realybe. Mokytoja Astra yra tarnavimo savo engiamai Tautai simbolis, jos šviesulys, kurio šviesoje išryškėja dabartinės protiškai ir dvasiškai išsigimusios valdžios negalia, visa jos bjaurastis ir ydingumas. Iš čia, manau, zoologinė šios degradavusios valdžios neapykanta mokytojai Astrai, siekis ją sunaikinti materialiai, dvasiškai ir net fiziškai.

Mano nuomone, prieš mokytoją Astrą vykdoma beprecedentė ujimo ir persekiojimo kompanija, amorali ir neteisėta. Lietuva nusirito į patį liberal-fašizmo balos dugną, kuris savo liberastiniu nužmogėjimo tvaiku nuodija Lietuvių Tautos gyvastį.

Tvirtos Jums, gerb. Astra, sveikatos kovoje už Lietuvą, Lietuvių Tautą, dorus Lietuvos piliečius ir valstybės patriotus, kitų Tautų atstovus.

Pamenu, Jūs su savo rusakalbiais mokiniais organizavote trispalvio suoliuko pastatymą Rotušės Aikštėje. Jūsų rusakalbiai mokiniai deklamavo Justino Marcinkevičiaus eilėraščius, skirtus Lietuvai.

O ar ŠMM Šiugždinienė moka mintinai bent vieną Justino Marcinkevičiaus eilėraštį? Ar moka Čmil, Piš, Šimaš? Aš tuo labai abejoju.

ASTRA ASTRAUSKAITĖ ŠIANDIEN FB RAŠO:

Ponia Jurgita, manau, kad tokie kaip Jūs, neturėtų vadovauti ŠMM vien prisimenant A+A šviesaus atminimo B. Burgio bei Gerb. Profesoriaus Gedimino Merkio istorijas.

Ir dar, ponia, Jūs kaltinate mane "turint reikalų su policija".

Taip, turėjau reikalų, policija pralaimėjo administracinę bylą dėl mano uždegtų žvakelių ir valstybinės vėliavos laikymo PAGERBIANT Lietuvos Didvyrio, Vyčio ordino kavalieriaus, diplomato, Lietuvos kariuomenės steigėjo, plk. Kazio Škirpos atminimą. Lipdukų klijavimas - šmeižtas. Lukiškių aikštėje - jokio „Laisvės paminklo" nebuvo, bet tik du betono luitai iš numatytų (supiltą žemių kalną) apjuosiančių 38. Jeigu nesuprantate, kas yra meninis performansas - pasiskaitykite Vikipedijoje. Byla nutraukta, ponia, jokio prasižengimo nepadaryta.

Generalinis policijos komisaras Renatas Požėla netgi atsiuntė atsiprašymą.

Taip pat, ponia ministre, turėjau „reikalų" ir su Vilniaus savivaldybe: R. Šimašius pralošė man bylą dėl šiukšlių apšmeižęs, kad aš atsakinga už vakaro įvykius, kurių neorganizavau.

Po 2021 m. rugpjūčio 10 dienos TAIKAUS mano vesto mitingo Nepriklausomybės aikštėje nebuvo palikta nei vienos šiukšlės.

Vilniaus savivaldybės klerkai ne tik pralošė bylas, apšmeižę mane teismams, bet dar ir turėjo man sumokėti 500 eurų už teisines paslaugas.

Tad, ponia Jurgita Šiugždiniene, kol dar laikinai esate ŠMM ministre, ar nebūtų garbinga viešai manęs atsiprašyti?

Nuotraukoje - Generalinio komisaro Renato Požėlos atsiprašymas:

 

Vakarykštis Astros FB įrašas:

1-MA PAMOKA BIČIULIAMS IR NE TIK

Politinę mafiją šiandien ištiko diarėja... Kodėl - neįkanda iki visiško nukraujavimo, nepalaužia!

Įsidėmėkite, kas parašyta ant vadovėlio:

"Aš esu, tu esi, mes esame..."

Mes esame, Brangūs Broliai ir Sesės - Tauta, kursianti Valstybę!

Valstybę, kurioje būtų gera, saugu gyventi kiekvienam Lietuvos žmogui ar net priglaustam svetimam.