Kam buvo naudinga V.Makėjaus mirtis? Visi žinome kam – VAKAROIDINIAMS BANDITAMS

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-28 21:14:00, skaitė 392, komentavo 6

Kam buvo naudinga V.Makėjaus mirtis? Visi žinome kam – VAKAROIDINIAMS BANDITAMS

Didžiojoje politikoje nelaimingi atsitikimai įvyksta itin retai. Galbūt net niekada.

„Jei atsitiktinumas turi politinių pasekmių, turime į atsitiktinumą atidžiau pažvelgti“, – sakė draugas Stalinas.

Ir kiek „nelaimingų atsitikimų“ jis patyrė per savo gyvenimą: nuo „atsitiktinio“ savo artimiausio bendražygio S. M. Kirovo nužudymo iki „netyčinės“ kito bendražygio A. A . Ždanovo mirties ir dar daug kitų „sutapimų“.

Taigi, ką mes turime.

– Vakarų žiniasklaida ir jų lenciūginis šuo – Kijevo režimo žiniasklaida, pradeda aktyviai propaguoti lapkričio 25 dieną Amerikos Roberto Lansingo instituto analitikų pranešime išsakytas idėjas. O tiksliau ne idėjas, o idėją. Pagrindinė Amerikos instituto ataskaitos mintis yra ta, kad Rusija tariamai nori nužudyti Lukašenką.

– Lapkričio 26 d., būdamas 64 metų, staiga mirė Baltarusijos užsienio reikalų ministras Vladimiras Makejus. Gauta informacija sako, kad mirtis įvyko nuo širdies smūgio. Tuo pačiu Makejus buvo sveikas, niekuo nesiskundė, jo sveikatos būklė buvo puiki.

– Makejaus mirties fone prasideda publikacijos Vakarų spaudoje, kuriose ne tik pasakojama, kad staigios mirties išvakarėse Baltarusijos užsienio reikalų ministerijos vadovas susitiko su popiežiaus pasiuntiniu apaštališkuoju nuncijumi arkivyskupu Ante Jozich. , bet tariamai vedė su juo „slaptas derybas dėl taikos Okrainoje“ »

– Be kita ko, Vladimirą Makejų galima būtų vadinti vienu įtakingiausių, mums draugiškų žmonių Baltarusijos politinėje hierarchijoje, kuris viešai laikosi ir gina šalies užsienio politikos „daugiavektorių principą“.

Taigi: Vakarų institucijos išsklaidytos idėjos „Rusija nori nužudyti Baltarusijos Prezidentą“ fone, staiga miršta Lukašenkos apsuptyje ęsantis artimiausias Vakarams žmogus.

Okrainos žiniasklaidos reakcija dėl jo mirties yra paprasta. Tiesiogiai kalta Rusijai. Tačiau bendras vaizdas, pažvelgus atidžiau, atrodo taip.

1. Roberto Lansingo instituto leidinys uoliai bando sugrąžinti Rusijos ir Baltarusijos santykius į „33 didvyrių“ istoriją. Prisiminkime, kad rinkimų išvakarėse ir po bandymo įvykdyti perversmą Minske 2020 metais Baltarusijoje, buvo sulaikyti Rusijos piliečiai, skrendantys per Baltarusiją tranzitu į Siriją. Jiems buvo bandoma pateikti kaltinimus, esą jie bandė destabilizuoti padėtį respublikoje. Tada, kai paaiškėjo, kad Lukašenką aktyviai bando nuversti ne Rusija, o Vakarai, visi sulaikytieji buvo paleisti, o Maskvos ir Minsko santykiai tapo kaip niekad artimi.

2. Būtent šį artumą bandoma sunaikinti tokiais informacijos įmetimais, bandant vėl apkaltinti Kremlių neva turint blogų planų vieningos VIENOS sąjunginės valstybės antrajai pusei. Galbūt – ne tik įmetimais.

3. Atsižvelgiant į tai, staigi Vladimiro Makejaus mirtis atrodo itin įtartinai ir reikalauja kruopštaus tyrimo. Kažkas aiškiai bando pasėti nepasitikėjimą Minsku, bando kaltinti Rusiją dėl to, kas įvyko po susitikimo su Vakarų emisaru. Stropiai pateikiant eilinį, daug kartų vykusį susitikimą, skirtą aptarti „Romos Katalikų Bažnyčios padėtį Baltarusijoje“ už itin slaptas derybas.

Apibendrinant. Deja, politinės žmogžudystės yra vienas iš įprastų Vakarų politikos įrankių, kartu su perversmu ir sabotažu ekonomikoje ir informaciniame lauke. Tuo pačiu žmogžudystės auka gali tapti ne pats vadovas, o kitas žmogus, tačiau visos operacijos tikslas – pakeisti situaciją, sutrikdyti jėgų pusiausvyrą aplink Vakarams ir visam pasauliui RAKTINĮ konfliktą Okrainos teritorijoje.