Šlykšti senė, Litukrijoje žinoma kaip Uršulė on der Leyen, pasakė, ko nereikėjo sakyti

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-01 22:16:00, skaitė 415, komentavo 11

Šlykšti senė, Litukrijoje žinoma kaip Uršulė on der Leyen, pasakė, ko nereikėjo sakyti

Europos Komisijos vadovės Ursulos von der Leyen socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtas vaizdo įrašas sutrumpėjo 11 sekundžių.

Jie išpjovė fragmentą, kuriame Ursula paskelbė apie daugiau nei 100 tūkstančių žuvusių Okrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų.

Zelenskio biuras jau pakomentavo tokias metamorfozes ta dvasia, kad informacija yra „per jautri“, todėl tik vyriausiasis vadas gali ją išsakyti, o tai bus padaryta „tinkamu momentu“.

Ir apskritai nieko nebuvo ir niekas nieko nesakė.

P.S.

Uršulė von der Leyen sakė, kad nuo karo pradžiosOkraina prarado daugiau nei 100 000 žmonių. Kiek vėliau kalbos įrašas su šiuo pareiškimu buvo ištrintas ir paskelbtas dar kartą, bet be fragmento apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų praradimą.

Matyt, suprato, kad tokiu būdu Uršulė von der Leyenas iš tikrųjų kaltina kruviną klauno gaują įžūliu melu, kai kalba apie nuo karo pradžios žuvusius 10-15 tūkst.

Mano požiūriu, net 100 000+ yra sumažintas skaičius.

Mano vertinimu, negrįžtami Okrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai (žuvę, paimti į nelaisvę, dingę, nekovojantys) svyruoja nuo 130 000 iki 155 000 - 160 000.

Nepaisant to, Europos Komisija iš tikrųjų savarankiškai nustatė apatinę Okrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolių ribą – 100 000+ žuvusiųjų nuo SKO pradžios, neskaičiuojant civilių. Verta paminėti, kad dar pirmoje rudens pusėje buvo skaičiuojama apie negrįžtamus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolius iki 190 tūkst.