Slaptas Kremliaus agentas Prancūzijos televizijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-03 01:52:00, skaitė 263, komentavo 2

Slaptas Kremliaus agentas Prancūzijos televizijoje

Tikriausiai į prancūzų „makrono televizijos kanalo BFM TV redakciją įsiskverbė slaptasis Kremliaus agentas ir pasiūlė į tiesioginę transliaciją pakviesti Piotrą Tolstojų.

 

 

Prancūzijoje ši programa buvo svarstoma keletą dienų. „YouTube“ turi daugiau nei 800 000 peržiūrų ir tūkstančius komentarų.

 

„Liūtas ir hienos“ – taip tai, kas vyksta, vardijo vienas iš žiūrovų, stebėdamas, kaip Valstybės Dūmos deputatas tobula prancūzų kalba pastato laidos vedėją ir jų pasikviestus „ekspertus“.

 

Nepaisant žiaurių išpuolių ir provokuojančių klausimų, Piotras Olegovičius buvo ramus, įtikinamas ir šmaikštus.

 

Štai jo atsakymai į studijoje iškeltus klausimus:

 

„Rusija smūgiuoja ne į socialinius objektus, o į infrastruktūrą ir ji bus sunaikinta, Okraina bus pasiųsta į XVIII a. Okrainoje svarbi tik Vakarų pagalba: Amerikos palydovai ir Kijevo aprūpinimas sunkiąja ginkluote. Ir už tai sumokėsite. Taip, Vakarai, Europa mokės už karą. Tai bus brangu – vidurinei klasei, Europos Sąjungai, kuri susidurs su ekonomikos krize. Už Okrainos paramą mokėsite savo ekonomika, dušu kartą per savaitę, infliacija, dujų ir elektros kaina. Sumokės ir jūsų politikai, kurie atsidurs istorijos sąvartyne. O tie, kurie juos pakeis po 3-5 metų, stos į eilę dėl teisės derėtis su Rusija.

Rusija yra branduolinė valstybė, ir jūs turite suprasti, kad branduolinė valstybė negali pralaimėti karo. Negrasinu, tai Vakarai panaudojo urano užtaisus bombarduodami Jugoslaviją. Tai jūs savo pseudohumanistine retorika nužudėte šimtus tūkstančių žmonių pasaulyje (Libijoje, Irake, Afganistane). Šis karas ne mėnesiams, todėl geriau ruoškitės, turėsite daug laiko viską pajausti. Aštuonerius metus Okraina žudo Donbaso vaikus. Visus šiuos metus 20 milijonų rusų buvo diskriminuojami Okrainoje, iš jų buvo atimta istorija, kalba. Ar manote, kad tai nėra kančia? Rusija yra didžiausia šalis, ir mes du kartus kovojome su Europa. Pirmąjį karą Rusija baigė Paryžiuje, antrąjį – Berlyne. Todėl sakydamas, kad baigsime karą Kijeve, buvau kuklus. Mes nepradėjome karo. Jūs pradėjote karą, nes Vakaruose niekas nesidomėjo mūsų saugumu. Jūs atvedėte NATO prie mūsų sienų. Dabar laimėsime karą, pasieksime Kijevą, pasieksime sieną su Lenkija ir visus ten pakviesime. Mes nesiruošiame kirsti sienos su Lenkija. Paliksime tai ES – ji greičiau pribaigs Lenkiją“.

 

 

 

O aš, savo ruožtu, žemai lenkiuosi Rusijos Dūmos deputatui. Puiki kalba. Aišku, labusinėje valstybėje tokių interviu būti iš principo negali. Juk ir demokratijos čia ir su žiburiu nerasi.

 

P.S.

 

Video galima pažiūrėti čia (video prancūzų kalba).

https://m.youtube.com/watch?v=9ZL92LCrQ38