Jolanta Blažytė: Tikėti negalima. Reikia žinoti

Autorius: Jolanta Blažytė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-12-14 21:29:00, skaitė 347, komentavo 3

Jolanta Blažytė: Tikėti negalima. Reikia žinoti

Vėl neramu... Iš Amerikos ateinančios žinios vis primena, kad šią „išsilavinusiųjų“ šalį užpuolė triguba pandemija: Covid, RSV ir gripo virusų. Ligoninėse jau trūksta lovų, vaistinėse vaistų, pamažu grąžinamas kaukių dėvėjimas. FDA patvirtino Covid marmalą kūdikiams. J. Bideno žmona Jill Biden rėžė išraiškingą kalbą, ragindama, kaip Kalėdų dovaną, sau ir kitiems padovanoti dar vieną marmalo dozę.

Tuo tarpu JAV Senate vyko panelinė diskusija, kurią organizavo senatorius Ron Johnson ir kurioje dalyvavo gal 20 gydytojų. Tai tie gydytojai, kurie buvo apšmeižti, atleisti iš darbo ar paduoti į teismą dėl to, kad anksčiau prašė atviros diskusijos apie marmalo naudą ir žalą. Tačiau jie, nepaisant nieko, kalba toliau ir kalba garsiai. Tuo tarpu pats JAV senatorius Ron Johnson sako:

„Žmonės nebuvo pakankamai informuoti, prieš sutikdami susileisti tai į savo kūną. Ir tai yra nelaimė, tikra tragedija, kad žmonės buvo verčiami susileisti šią eksperimentinę genų terapiją“. 

O štai Japonijos Kyoto universiteto profesorius emeritas biomedicinos tyrimų ir inovacijų centro steigėjas Masanori Fukushima „skelia“ dar stipriau: „Dar prieš metus sakiau, kad idėja, jog ši „fakcina“ sustabdys pandemiją yra visiškas „briedas“. Ir dabar kaip tik jau atėjo laikas suprasti, kad, įvedus į kūną RNA injekciją ir nano daleles, kiekviena kūno ląstelė „praryja“ šias daleles ir visos ląstelės keičiasi. Mechanizmas visiškai aiškus ir jis buvo aiškus ir anksčiau“. 

Visą šio profesoriaus įspūdingą mokslinį CV pridedukomentare. Tuo pačiu suprasdama, kad būtinai išlįs koks nors faktų čekeris ir būtinai šiuos profesoriaus žodžius pavadins „feiku“. Mat tikroji tiesa šiuolaikinėje informacinėje erdvėje yra tik ta, kurią pateikia ne koks nors biomedicinos mokslų daktaras ar Kyoto universiteto profesorius emeritas, bet už nedidelius komisinius kompo klavišus barbenantis ir faktų tikrintoju besivadinantis pistacijų gliaudytojas. 

Suprantu, kad LRT pateiktas „tyrimas“, jog Lietuvoje nuo „fakcinų“ nemirė nė vienas žmogus, yra tik naujos serijos pradžia. Ir pagrįstai įtariu, kad netrukus į eterį išlįs vėl kokia nors lietuviškoji Jill Biden ir pakvies Kalėdų proga padovanoti naują t.y. „atnaujintą“ marmalo dozę sau ir savo artimiesiems, įskaitant ir vaikus. O ko ir neišlįsti – juk LR Sveikatos stiprinimo fonde pinigų, kuriais apmokamos įkvepiančios lietuviškųjų „džiliųbaidenių“ kalbos, yra apstu. Juolab, kad nuo Amerikos krantų artėja nauja viską šluojanti trigubos pandemijos banga, kažkodėl pamiršusi su savimi prigriebti visą, kažkada žadėtą bandos imunitetą.

Tiesa, šiais metais faktų čekeriais besivadinantiems pistacijų gliaudytojams ir visoms Jill‘ėms Biden‘ėms bus kiek sunkiau. Mat Elonui Muskui nusipirkus Twitter platformą, atsivėrė naujas galingas kanalas objektyviai informacijai tekėti. Negana to, pats E. Muskas pasiūlė iškelti baudžiamąją bylą koronaaferos lyderiui ir Bilo Geitso ginklanešiui daktarui Antony Fauci. 

Twitter savininkas netrukus pradės viešinti informaciją apie tai, kaip buvo rezgama pati koronės istorija ir kaip buvo susidorojama su tais gydytojais, kurie turėjo kitą nuomonę. Aišku, E. Muskui lengva nebus. Jis jau spėjo pranešti, kad yra visiškai adekvatus ir nusižudyti nesiruošia, jei jau ką. 

Šiuo metu E. Muskas patiria didžiulį spaudimą iš J. Bideno „chebros“. Štai vienas JAV kongreso narys demokratas, turbūt pamiršęs, kad Elonas jau nėra mažas vaikas, o galingas pasaulio verslininkas, pradėjo Elonui skaityti mamytės pasakas: „ach, kaip tau, Elonai, negėda. Juk mūsų mylimas daktaras A. Fauci atliko neįsivaizduojamą istorinį žygdarbį – jis išgelbėjo milijonus pasaulio žmonių gyvybių“. 

Suprantu, kad tikrai bus daugybė žmonių, kurie nuoširdžiai tikės, jog A. Fauci išgelbėjo milijonus gyvybių, tame tarpe ir jų asmeninę. Ir jei ne A. Fauci, tai jie jau skaitytų ne šį mano post‘ą, o apaštalo Petro instrukcijas apie tai, kuo reikia tikėti, skraidant anapus debesų. Suprantu, kad bus daugybė žmonių, kurie įkvėpti JAV pirmosios ledi išraiškingos kalbos ar lietuviškosios LRT „tyrimų centro“ pateiktų išvadų, skubės į marmalizacijos punktą pasiimti jiems priklausančios kalėdinės dovanos. Bet lygiai taip pat suprantu, kad bus vis daugiau ir daugiau žmonių, kurie sau pasakys: „Stop. Užtenka tikėti. Reikia pagaliau žinoti“. Ir tuo pačiu prisimins patį A. Enšteiną, kuris sakė, kad „tik idiotas, darydamas tuos pačius veiksmus, tikisi skirtingo rezultato“. 

Kiekvienam savo kelias....