Baltieji rūmai nusdažė vaivorykštės spalvomis

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-15 22:39:00, skaitė 354, komentavo 14

Baltieji rūmai nusdažė vaivorykštės spalvomis

Pamatęs šią nuotrauką iš karto prisiminiau rašytojus, brolius Strugackius. Viename romane jie taip pat rašė apie ryškius šviečiančius paviljonus, kurie viliojo vaikus. O kai vaikai įeidavo į šiuos paviljonus, jie dingdavo be žinios. O planetoje, kurioje tai atsitiko, niekas nežinojo, kur jie dingo ir kas jiems nutiko.

Kodėl aš apie tai rašau?

Vakar Joe Bidenas pasakė didelę kalbą dėl federalinio tos pačios lyties asmenų santuokos įstatymo priėmimo. Ir jis paminėjo vaikus. Atsižvelgiant į tai, kad reikia skatinti norą keisti lytį ir visokeriopai padėti tokiems vaikams.

Bidenas vilkėjo juodą lietpaltį ir akinius. Atrodė, kad jis jaučiasi kaip koks juodas demiurgas, kuris sprendžia pasaulio likimą. O už jo – Baltieji rūmai. Rūmai, kurie vėliau buvo nudažyti vaivorykštės spalvomis ir paversti vienu iš paviljonų, kur dingsta vaikai.

O juk ne veltui jie savo simboliu pasirinko vaivorykštę, kurią žmonės visada suvokė kaip tyrumo ir gaivumo po lietaus ženklą. Jie pasirinko tyrumo simbolį, kad paslėptų savo nešvarumus. Ir dabar jie kėsinasi į vaikus. Jei esate tikintysis, laikykite juos satanistais, jei ne, manykite, kad jie tyčiojasi iš pačios gamtos. Jie yra sadistai. Jie atneša į šį pasaulį skausmą, kurį lytį pakeitę vaikai išgyvena visą gyvenimą. Ir šis skausmas yra ne tik dvasinis, bet ir tikras, fizinis. Tikriausiai jie minta šiuo skausmu, jiems jo reikia.

O drebančios silikoninės krūtys ir nekarpyta purvina drag queen vaikų vakarėlyje – vienas iš šios, pačios baisiausios blogybės, įsikūnijimų. Blogis, kuris nori atimti iš jūsų vaikus ir paversti jų gyvenimus pragaru.

Ir aš visai neperdedu.