Nauji faktai apie spekuliantą. Michał Karnowski

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-12-28 04:29:00, skaitė 432, komentavo 4

Nauji faktai apie spekuliantą. Michał Karnowski

Lenkų dienraščio "WPolytice" ir savaitraščio "WSieci" vyr redaktorius Michal Karnowski rašo: Ten, kur kėsinamasi į valstybę, yra Soroso kasa. "Ne atvira visuomenė, o išorinis išpuolis prieš visuomenę."

Kai 2020 ir 2021 m. Jungtinėse Valstijose vyko agresyvios kairiųjų kampanijos, kuriomis buvo siekiama, kad vietos valdžios institucijos sumažintų policijos finansavimą ir net ją panaikintų, žiniasklaidoje tai dažniausiai buvo vaizduojama kaip pilietinės visuomenės pastangos.

Kaip atskleidė "Fox News" televizija, iš 2021 m. mokestinės informacijos galima perskaityti, kad George'o Soroso pinigai plačiu srautu plaukė tiesiai į grupes, dirbančias prieš policijos struktūras, organizuojančias propagandos kampanijas, į tokių aktyvistų centrus.

Pasak "Fox News" žurnalistų, 2021 m. ne pelno organizacijos, priklausančios liberalaus milijardieriaus George'o Soroso "Atviros visuomenės fondų" tinklui, paaukojo mažiausiai 35 mln. dolerių.

Sorosas šiai temai teikia pirmenybę ir finansuoja daugybę grupių ir iniciatyvų, siekiančių šių tikslų. Dėdamas šias pastangas, jis taip pat finansiškai rėmė dešimtis kraštutinių kairiųjų kandidatų į prokurorus.

Finansininko organizacijos skyrė dideles sumas grupėms, remiančioms antipolicines akcijas, centrams, kurių paslaugomis naudojasi teisėsaugos institucijų išardymo siekiantys aktyvistai, ir netgi finansavo duomenų bazes, skirtas sekti aukas fondams ir policijos pareigūnų profsąjungoms.

Atviros visuomenės fondo atstovas patvirtino šiuos duomenis, neslėpdamas, kad finansuojamų organizacijų tikslai jiems yra artimi.

Dar kartą patvirtinama, kad visur, kur tik bandoma išardyti valstybę, sugriauti elementarią socialinę ir teisinę santvarką, vietoj jos kurti komunas ir kintančias tapatybes (įskaitant didžiules tragedijas, kai jaunuoliai masiškai iš berniukų virsta mergaitėmis ir atvirkščiai), pasirodo Soroso pinigai.

Neturėtume manyti, kad mūsų šalyje yra kitaip. Be to, matome, kad jo pinigai padeda atverti Lenkijos sienas masinei nelegaliai migracijai. Jo kontroliuojama žiniasklaida (o jos vis daugėja) daro viską, kad sugėdintų drąsius sienų gynėjus ir sukeltų simpatijas žmonėms, kurie kartu su Lukašenka bando prastumti koridorių per Lenkiją.

Apie kraštutinių kairiųjų politinių jėgų, veikiančių prieš Lenkijos valstybės stiprumą ir sanglaudą, finansavimą net neverta kalbėti. Tai akivaizdu.

Visa ši informacija yra svarbi. Kai pastebime, kokia jėga suduotas smūgis pamatinėms socialinėms, demokratinėms, valstybinėms, istorinėms vertybėms ir principams, turime žinoti, kad už jo taip pat stovi didžiulė milijardierių spekuliantų mašina. Šia prasme tai nėra atvira visuomenė, tai yra visuomenės puolimas iš išorės, ir kaip toks jis turi būti vertinamas.

Galbūt ateis laikas, kai Lenkijos valstybė ir kitos nacionalinės valstybės galės nedviprasmiškai atmesti šią agresiją.

https://wpolityce.pl/swiat/627764-wszedzie-gdzie-jest-atak-na-panstwo-jest-i-kasa-sorosa

P.S. Ar ne tą patį procesą stebime Dievo apleistoje "Marijos žemėje"? Ar ne sorošo "universitetą" yra baigusios "narkomanų partijos" "žvaigždės", šiandien "puošiančios" mūsų politikos dangų?