Nuomonė apie karą Ukrainoje

Autorius: Jonas Šaltinis: Mano nuomonė... 2022-12-30 03:07:00, skaitė 583, komentavo 19

Nuomonė apie karą Ukrainoje

 Didžiausi rusofobai ir parazitai yra Putinas ir jo oligarchų milijardierių šaika kurie nustekeno eilinius  rusus iki bomžų lygio  iki patrankų mėsos lygio, o galėtų rusai jei turėtų protinga savo tautą mylinčia valdžia  gyventi kaip šveicarai . Putino milijardierių šaikai eilinis  rusas tėra resursas pigi darbo jėga  ,  pigi patrankų mėsa kuria galima panaudoti kare ir užsidirbti gražaus pinigo .

Oligarchams karas patinka kaip senovės romėnams patiko gladiatorių kautynės , arba gyvūnų kovos iki mirties .Jie karą sukėlė ne dėl matirialinės naudos , nes turi tiek turto prisigrobę, kad jų vaikų vaikai galės gyventi nedirbdami ir turės viską kas įmanoma šiame gyvenime turėti . Jie sukėlė karą ,kad galėtu pakaifuoti ,nes didžiausias narkotikas yra ne kokainas , o valdžia .

Smagu oligarchui su draugais brilijantais blizgančioje jachtoje arba  nuostabioje viloje  Montekarle gerti brangiausia šompaną apsikabinus brangiausiai apmokama kekše  žiurėti pro ekraną karą Ukrainoje ir per telefoną vadovauti Rusijos  kariuomenei arba priešingai Ukrainos armijai  visai kaip kompiuteriniame žaidime ir neturėti jokios atsakomybės jaustis Dievuku kaip Hitleris ar Stalinas arba Napaleonas gal pasijusti Julijumi Cezariu tikru karo Dievu, nes už tai  kariams bapkės prispausdintos sumokėtos ,o generolams dvarai  nupirkti su gražiausiom prostitutėm ir nuolankiais tarnais .