Ko mes išmokome?

Autorius: Telegram kanalas LTU TheGreatAwakening Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-01-06 19:42:00, skaitė 173, komentavo 0

Ko mes išmokome?

Ko mes išmokome? Ką mes išgyvenome? Kas gali būti gero iš šio visuotinio kėsinimosi į mūsų pagrindines teises?

Anoniminis šaltinis:

„Svarbiausia tiesa šiuo metu yra tai, kad tie, kuriuos mes laikėme suinteresuotais visuomenės gerove - valdžios, institucijos, žiniasklaida, valstybininkai, medicinos specialistai - mus išdavė. Jie melavo ir naudojo visas priemones, kad skleistų savo melą, sukurtų baimę ir siektų savo smulkmenų kontrolės, stebėjimo ir netiesioginio nužudymo.

Jų kampanija vis dar veiksminga. Dauguma žmonių susitaikė su savo neatimamų teisių sumažinimu, apakino save dėl vadinamųjų vakcinų keliamų pavojų ir pan.

Dauguma žmonių beveik nieko nežino apie didįjį perkrovimą ir Pasaulio ekonomikos forumo machinacijas, kurios išsiuntė politinius čiuptuvus visame pasaulyje.

Šios daugumos požiūris buvo siaubingai bejausmis prieš tuos, kurie prarado darbą, ir siaubingai nemokšiškas net gyvybės praradimo akivaizdoje. Jie tampa sudėtingų medicininių priežastinių ryšių ekspertais, kai ištinka nepatogi su injekcija susijusi mirtis. Jie pritaria vaikų, jaunų sportininkų ir vidutinio amžiaus žmonių staigios mirties nuo miokardito, kraujo krešulių ir piktybinių navikų normalizavimui; ir jie atsisako leistis į atvirą diskusiją, kuri leistų suabejoti jų prielaidomis, pasitikėdami menkais faktų tikrintojų argumentais jų pritaikytose straipsniuose.

Tačiau laikas tiksi: kaip galime būti atsargūs, kai genocido netvarką surengusios jėgos laiko koją ant dujų pedalo? Kai tik atsikvepiame, užklumpa dar viena baisi pandemija, baimės būgnavimas pradeda garsėti ir vėl prasideda slydimas į absurdą.

Jėgos visada stengiasi panaudoti viską, kas įmanoma, kad padidintų savo galimybes ir padidintų savo įtaką. Materialios tiesos, pavyzdžiui, lemiančios skaičiavimų ar ginkluotės efektyvumą, godžiai priimamos ir giriamos. Su žmogaus psichologija ir elgesiu susijusios tiesos, kad ir kokios apytikslės ar neišsamios, naudojamos manipuliacijų tikslais.

Griežtai kalbant, idealus Jėgos tikslas yra padaryti vis daugiau ir daugiau su vis mažesnėmis pastangomis, kol neliks nieko kito, kaip Visagalybė, kurios sferoje pakanka vien noro sukelti materialinius pokyčius. Technokratinės sumaišties už Covid-19 darbotvarkės tikslas yra turėti visišką aukščiausią kontrolę.

Nepaisant viso to, reikia nusiteikti optimistiškai, nes dabar esame pereinamajame komunikacijos ir žurnalistikos pasaulyje. Dar iki visai neseniai beveik visa informacija, kurią mes gaudavome, ėjo iš didžiųjų žiniasklaidos priemonių ir socialinių tinklų. Žinome, kad vyriausybinės agentūros stengėsi cenzūruoti tiesą, žinome, kad pagrindinę žiniasklaidą visiškai kontroliavo Deep State darbuotojai.

Kai visi suprasime, kad mūsų autoritetai meluoja, kad šios institucijos melavo ir tos valdžios visada meluos, tada galėsime priimti savo, kaip piliečių žurnalistų, revoliucinį vaidmenį naujienose.

Jus vilioja didžiulė galimybė, tikriausiai be galo padrąsinanti. Ir nors tiesą visada sunku suvokti, mes kur kas labiau linkę prie jos priartėti nei propagandos ruporai, kurių funkcija, net ir teisingai suvokus faktus, yra pakelti savo iždininkų statusą.

Žinoma, žodžio laisvė, saviraiškos troškimas ir atvirų pilietinių diskusijų entuziazmas yra šios vilties pagrindas. Pavyzdžiui, „Naujosios pasaulio tvarkos“ marionetinės vyriausybės, pavyzdžiui, Naujoji Zelandija, dabar bando įvardinti tuos, kurie skiriasi nuo jų (pražūtingai neteisingos) Covid politikos, „vidiniais teroristais“ - tai tikras ženklas, kad mes, nesutinkantys pavaldiniai, atskleidžiame jų blefą.

Viskas bus. Palaukite pokyčių“.