Švedija: mokytojai vilki neperšaunamas liemenes, o banditai kalba prancūziškai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-01-09 16:47:00, skaitė 468, komentavo 3

Švedija: mokytojai vilki neperšaunamas liemenes, o banditai kalba prancūziškai

Švedai Švedijoje greitai taps mažuma. Tai šios šalies valdžios politikos rezultatas. Švedija pirmininkaują šį pusmetį ES Vadovų Tarybai, tačiau Švedijos ambasadorius Europos Sąjungoje Larsas Danielssonas pasakė, kad Švedijos vyriausybė nebandys sudaryti ES valstybių narių susitarimo dėl migracijos.

Žemiau pateikiu dviejų Šveicarijoje gyvenančių žydų tautybės dėstytojų pasakojimus apie padėtį Švedijoje.

AVvXsEiCdHk2KwwGB6KZ-ruB3hVI-95XWyypqNSEcZotRykoOgc0z8-3EK7rA61UVuEdNs_sZ3qR2lZ7YjMQcHk3Swi489PgKeIhD3mmMSeZmmP6Sx6BRscWc2MyG8TRNiN2CjDzwytuLBcgKrTMkfXtriiNeld_YWT8np5p1Ab1h5VcjvFwaHsAD0bHgZnZ=w515-h332

"Prancūzų kalba tapo banditų kalba". Dr.A.Livry pasakoja apie tai, kas vyksta Švedijos kalėjimuose

Rašytojas, filosofas, politologas (Prancūzija-Šveicarija) Anatolijus Livry papasakojo apie tai, kas vyksta Švedijos kalėjimuose, kokią kalbą naudoja Švedijos nusikaltėliai.

Dr.Anatolijus Livry pasakoja:

"Visada egzistuoja abipusė rasizmo forma: atvykėliai natūraliai nekenčia vietinių gyventojų, o vietiniai gyventojai nenori domėtis tuo, kas vyksta tarp šių atvykėlių. Jie nemato žvėriškos neapykantos, kuri juos skiria. Labai įdomu, mokant prancūzų kalbą, važinėti po Švedijos kalėjimus ir kalbėtis su ten dirbančiais darbuotojais. Tai, kas vyksta šiame mikrokosme, yra tai, kas vyksta milžiniškuose Švedijos regionuose. Tai reiškia, kad etninės gaujos, kurios nekenčia viena kitos, bet laikosi tylos kodekso valdžios institucijų atžvilgiu, masiškai žudo viena kitą. Švedijos, kaip ir Prancūzijos, kalėjimų perpildymas yra proporcingas. Ir tie patys aplinkos trockistai nenori statyti naujų kalėjimų, nes tai būtų pesimistinio ir adekvataus požiūrio į pasaulį ženklas", - sakė Anatolijus Livri.

Ekspertas pažymėjo, kad prancūzų kalba tampa banditų bendravimo kalba. "Žmonės, kurie Švedijoje gyvena jau viena karta, kurie ten gimė, turi Švedijos pasus, pavyzdžiui, iš Maroko, Tuniso, Senegalo, buvusių Prancūzijos protektorato šalių, nenori bendrauti nei švediškai, nei angliškai. Jie vartoja buvusių prancūzų kolonistų kalbą, nors daugelis jų niekada nėra buvę Prancūzijoje. Jie išmoko kalbą iš savo tėvų. Prancūzų kalba tampa gangsterių bendravimo kalba. Gangsterių susitikimai Švedijoje vyksta prancūzų kalba. Policijos pareigūnai priversti mokytis įvairių kalbų mišinio su prancūzų kalba", - aiškino Anatolijus Livri.

Jis pabrėžė, kad banditų karai atspindi Švediją ir Prancūziją draskančius socialinius procesus. "Nes būtent aistringiausi žmonės griebiasi ginklų ir dalijasi savo teritoriją. Už jų - dešimtys ir šimtai tūkstančių vietos gyventojų, gyvenančių savo kasdienį gyvenimą, kurie ir toliau jaučia etninę religinę neapykantą vieni kitiems. Ta pati konfrontacija tarp sunitų ir šiitų: ją matote, pavyzdžiui, Prancūzijos teritorijoje, kai šiitai iš Jemeno, Irano įsitraukia į religinį karą su šiitais iš Maroko ar Alžyro, kai kurių Sirijos regionų. Politikai jų atžvilgiu turi politkorektiško rasizmo formą: jie visi gražūs, jie atvyko pas mus, bet kas jie tokie, šie politikai nenori žinoti", - apibendrino Anatolijus Livry.

https://www.youtube.com/watch?v=J0fa59NFgsc

https://www.youtube.com/watch?v=OCVoO3wW47Y

Aleksandras Walmanas laidoje Waldman-LINE "Neutralioji zona" kalbina Leidyklos "Rusiškoji Šveicarija" įkūrėją Aleksandrą Peske.

Waldmanas kalba (video 52:15):

Dar vienas klausimas Aleksandrai apie Švedų leidinyje „Expressen“ paskelbtas straipsnis man sukėlė šoką. Ten rašoma, kad Švedijos mokytojų sąjungos duomenimis, kas antras mokytojas patyrė prievartą iš mokinių pusės. Septyni iš dešimties buvo situacijose, kai mokiniai elgėsi agresyviai arba grasino

Ten rašo mokytoja 62 metų, ji jau nieko nebijo, ji sako: „Aš susimasčiau, ar man nenusipirkti šarvuotą liemenę, pas kitus jos jau yra. Mokiniai sako, kad aš „nešvari“, jie turi omenyje, kad aš baltaodė ir krikščionė. Kiti taip ir sako, „neliesk manęs, tu purvina“.

Straipsnyje pranešama, kad Švedijos transliuotojo SWT duomenimis, per pastaruosius tris metus šalyje įvyko 700 susišaudymų prie mokyklų. Straipsnyje nei žodžio, kas tie mokiniai. Ar jie imigrantai, ar šviesiaplaukiai skandinavai, neskaitant mokytojos užuominų, kad ji balta ir krikščionė. Ar jūs Šveicarijoje pas savo mokinius vykstate su šarvuotomis liemenėmis?

"Expressen" straipsnio vertimas bus skelbiamas atskirai.