„Nepriklausomos“ Lietuvos perliukai: jankių okupantams teikiami didesni maisto daviniai negu lietuvių kariams

Autorius: LTnacionalistas Šaltinis: http://revoliucija.org/2016/02... 2016-02-10 22:17:08, skaitė 2402, komentavo 0

„Nepriklausomos“ Lietuvos perliukai: jankių okupantams teikiami didesni maisto daviniai negu lietuvių kariams

Kaip žinia, „nepriklausomos“ Lietuvos kariuomenėje vyksta įdomūs dalykai, primenantys kolonializmo ir rasinės segregacijos Vakarų pasaulyje laikus: vietiniai lietuvių kariai ir į mūsų šalį atsiųsti jankių kareiviai be to, kad, gyvendami po vienu stogu, valgo atskirose vietose, bet dar ir gauna visomis prasmėmis nelygius maisto davinius, žinoma, jankių naudai. Šį faktą viešai pripažįsta sisteminė žiniasklaida siužete „Lietuva amerikiečių karius maitina geriau nei savus“. Lietuviui maitinti valstybė kasdien skiria po 5,4, o jankiui – 8 eurus. Natūralu, kad kai kuriems šis faktas šalia pagrįsto pasipiktinimo dar kelia ir nuostabą: kaip gali taip būti?

Ogi gali taip būti, ypatingai kada „demokratams“ visada būna lygių ir lygesnių. Lygiausiais, be abejo, būna patys „demokratai“, valdantys didžiausią turtą arba tie, kurie nuolankiai ir veiksmingai jiems patarnauja, tuo tarpu likusiems, Lietuvos buržujų „patriarcho“ žodžiais tariant, belieka priprasti prie „runkelių“ likimo.

Lietuva, kurios žemę jau ne pirmi metai trypia naujųjų kryžiuočių – JAV imperialistų ir jų europinių satrapų – batai, yra grynų gryniausia JAV kolonija, o jokia ne nepriklausoma valstybė, kaip ją klaidingai vaizduoja oficiozinė propaganda. Su kolonijomis elgiamasi atitinkamai – istorinių precedentų netrūksta: Amerikos, Afrikos, Indijos kolonizavimo istorijos viską pasako.

„Aukštesnei“ rasei ar kultūrai save priskiriantys imperialistai į vietinius žiūri iš aukšto, taikydami grynų gryniausią rasizmą; su tokiu jankių rasizmu šiandien susiduria ir „nepriklausomos“ lietuviškos JAV kolonijos kareivinėse gyvenantys šauktiniai. Ir čia tampa visiškai natūralu, kad vietiniai darbo žmonės lieka antrarūšiais padarais, kol šalyje ramiai sau šeimininkauja kolonistai kartu su vietiniu kompradoriniu „elitu“ ir jam lojalia „vidurine“ didžiųjų miestų gyventojų klase.

Na, o pagaliau pagalvokime, ką, eidami į kariuomenę, gina mūsų jauni vyrai? Lietuvą? Lietuvių tautą? Lietuvos piliečius? Tikrai ne. Pirmiau visko jie, suprasdami ar ne, norėdami ar ne, gina JAV imperijos regioninius interesus, patrankų mėsos forma sudarydami gyvą skydą galimo karo prieš Rusiją atveju. Antra, jie gina jankių imperialistams parsidavusių vietinių oligarchų turtus, versloves ir privilegijas. Štai kam dabar tarnauja Lietuvos kariuomenė, kaip vienas iš daugelio JAV kolonijinių filialų.

Bus tikrai sveikintinas dalykas, jeigu arogantiška Lietuvoje dislokuotų jankių okupantų ponystė ir jiems taikomos privilegijos padės kariuomenėje tarnaujantiems Lietuvos piliečiams, ypatingai šauktiniams, susiprasti ir suvokti, kas iš tiesų darosi mūsų šalyje ir pasaulyje, kuriame vieni virsta „demokratiniais“ ponais ir karaliais, o antri – patrankų mėsą sudarančiais „runkeliais“, pastumdėliais ir vergais.