Štai ir kerštas už Irano dronų gamyklą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-08 21:03:00, skaitė 760, komentavo 6

Štai ir kerštas už Irano dronų gamyklą

Latvijoje (viena iš pribaltikos respublikų, visiška anglosaksų kolonija, kuri yra valdoma iš išorės) kilo gaisras gamykloje, gaminančioje bepiločius orlaivius Okrainai ir kontroliuojamoje pirmaujančios Amerikos karinės korporacijos Kalifornijoje (JAV), Edge Autonomy.

Dega gamybinis pastatas.

Dek ryškiai!

Kaip sakoma – гори, гори ясно, чтобы не погасло.

P.S.

Vos per parą, saloreicho ginkluotosios pajėgos prarado du didelius bepiločių orlaivių tiekimo šaltinius. Žinoma, ne visiškai prarasta, bet tikriausiai didžiąja dalimi.

Pirmasis tiekėjas yra „pribaltikos“ (o iš tikro jankių) įmonė „Edge Autonomy“, kuri pastaraisiais mėnesiais taip pat dirbo Okrainai, tiekdama jai įvairius civilinius UAV, kurie vėliau buvo naudojami vietoje kaip stebėtojai arba konvertuojami į kovines platformas. Vakar kilo didelis gaisras, kurio pasekmių įmonės vadovybė kol kas negali įvertinti. Sprendžiant iš gaisro nuotraukos, jie reikšmingi.

Tačiau tai, kaip paaiškėjo šį rytą, nebuvo pagrindinis Okrainos ginkluotųjų pajėgų praradimas. Tą naktį Charkove įvyko svarbesnių įvykių.

Antrasis tiekėjas yra Charkovo aviacijos gamykla, kuri jau seniai perėjo prie bepiločių gamybos ir kuri šį vakarą „gavo“ šešias balistines raketas.

Tikslių duomenų apie nuostolius kol kas neradau, tačiau vietos valdžia ir visuomenė dėl viso to kažkodėl labai nuliūdo. Tikėtina, kad čia padaryta žala yra milžiniška.