Rasa Čepaitienė: UAB "Mėšlita"

Autorius: Rasa Čepaitienė Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-02-09 16:39:00, skaitė 314, komentavo 6

Rasa Čepaitienė: UAB

Jie šokiruoti, kad mes šokiruoti, kad jie šokiruoti, kad mes šokiruoti, kad...

Svylančios uodegos išmetė iešmininkę.

O įvykių eiga, matyt, buvo tokia: genprokurorė penktadienį informavo V. Čmilytę apie (kol kas dar anoniminį) seimo narį, dėl kurio (iš pradžių net nebuvo aišku, dėl ko) turi būti šaukiama neeilinė sesija. V. Čmilytė (nežinodama, apie ką kalbama, kažkodėl!) kreipėsi į konservatorius, ir jie, su PIŠ priešakyje, liepė (jei liepė) frakcijos seniūnei kažkodėl skambinti ne kur kitur, o į Čilę. Ta pati frakcijos seniūnė dar suspėjo karštai padėkoti skubiai "dėl asmeninių priežasčių", apie kurias nieks nieko iki šiol nežino, atsistatydinančiam seimūnui už puikų darbą. Panašiausia, kad pėstininkė RMM dabar aukojama, kad pridengtų šachmatų karalienę. Kita logiška išvada: koalicijos vadovybė seniai žinojo, kad KB bovijasi vaikais. Kaip ten Tapinas juos pavadino? Pedopartija? O kaip pavadinsime mes?

Ir svarbiausia išvada: nėra tokio nusikaltimo, kurio ši pagal mafijos taisykles veikianti šaika, kaip jie patys save pavadino, nemėgintų bet kokia kaina pridengti - tiek seimo pirmininkė, tiek konservatorių frakcijos seniūnė yra motinos, ginančios apkaltintą pedofilija, jei tik jis saviškis...

Vienintelis kelias nuo šito koktaus dvoko apsivalyti - priešlaikiniai seimo rinkimai. O geriausia būtų "konservatorių" partiją išvis paskelbti už įstatymo ribų kaip organizuotą nusikalstamą susivienijimą.

327298328_5889734917786991_3548754255803655231_n.jpg