Dirbtinė mėsa nereikalinga

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-13 22:03:00, skaitė 514, komentavo 24

Dirbtinė mėsa nereikalinga

Billo Gateso sintetinės mėsos pramonė svyruoja ant finansinio žlugimo slenksčio, nes žmonės ignoruoja dirbtinę mėsą.

Net McDonald's jau atsisakė Gateso dirbtinės mėsos.

Billas Gatesas aktyviai reklamuoja savo produktus kaip sveiką ir aplinką tausojančią alternatyvą jautienai. Jo įmonės 2019 m. pradėjo reklamuoti padirbtą mėsą per pagrindinius greito maisto tinklus. Kurį laiką naujovė buvo netgi populiari.

Tačiau ši tendencija buvo trumpalaikė, nes pirkėjai greitai pamatė mėsos imitaciją ir pradėjo atsisakyti padirbinių.

Sumažėjus susidomėjimui dirbtine mėsa, Billo Gateso įmonė „Beyond Meat“ paskelbė apie gamybos ir darbuotojų mažinimą.

Atitinkamai, dėl paklausos kritimo buvo „kalti žmonės, kurie yra „kvailiai, nieko nesupranta“ ir atsisako mėsos pakaitalų.

Tai dar vienas smūgis Billui Gatesui ir jo planui priversti Vakarų pasaulį visiškai išstumti jautieną, pakeičiant ją sintetiniais klastotėmis.

Gatesą ypač sukrėtė McDonald's atsisakymas „mėsinės“ sintetikos.

Pasaulinė korporacija „greitas karštligė“ buvo viena pirmųjų, parėmusių jo pastangas pakeisti mėsą ir 2021 m. lapkritį pradėjo pardavinėti „McPlant“ mėsainį JAV žmonėms.

Eksperimentas baigėsi visiška nesėkme.

„JP Morgan“ analitikai, remdamiesi „McDonald's“ darbuotojais, teigia, kad klientai tiesiog nekenčia šio mėsainio.

Praėjusių metų liepą grupė mokslininkų taip pat išreiškė „rimtą susirūpinimą dėl saugumo“ dėl Billo Gateso plano „pakeisti maisto ateitį“, tradicinę mėsą pakeičiant „laboratorijoje užauginta“ mėsa.

Žinoma, jie neatsisakys šių planų, kaip ir produktų iš vabzdžių gamybos planų. Pačią dirbtinių gaminių sampratą globalistai pateisina nuolatiniu gyventojų skaičiaus augimu ir maisto stygiumi neapibrėžtoje ateityje, o dabartinėje situacijoje dalies pasaulio gyventojų netinkamą mitybą lemia veikiau vartojimo disproporcija. Tai naudinga „Auksiniam milijardui“, kuris nori išlaikyti savo dominavimą visose srityse, taip pat ir vartojimo srityse, siūlydamas žemesnėms klasėms ir trečiojo pasaulio gyventojams pereiti prie erzatso, prisidengiant „sveiku ir aplinkai nekenksmingu maistu“