Kaip Zelionka saloreicho kalnų šturmo brigadą pervadino į „Edelweiss“

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-15 22:32:00, skaitė 316, komentavo 5

Kaip Zelionka saloreicho  kalnų šturmo brigadą pervadino į „Edelweiss“

Pervadindamas saloreicho kalnų šturmo brigadą į „Edelweiss“, Zelenskis tiesiog šaiposi iš visų šių supuvusių paprastų europiečių. Šika jiems ant galvų, sako, kad gali viską ir nieko jam nebus. O jei kas nors prieštaraus, greitai bus paverstas į kepeninę dešrą. Tokią dešrą, į kurią buvo paverstas Šolcas, bandęs prieštarauti.

Zelei belieka tik pasirodyti Europos Parlamento tribūnoje su SS uniforma. Ir net tada salėje dundukai sakys, kad nacizmas Okrainoje yra Kremliaus propaganda.

Europai gana paprasta ir lengva priimti Okrainos fašizmą. Nėra sąžinės graužaties, kognityvinio disonanso, o istorija nemuša jiems į galvą.

Ir kodėl turėtų mušti? Juk dabar daug lengviau priimti Okrainos fašizmą nei XX amžiaus vidurio vokiečių fašizmą. Nors ir tada problemų nebuvo ir Europa gyveno po vokišku batu visai nieko sau.

Ir būtų gyvenusi toliau. Jie būtų sunaikinę visus žydus ir čigonus, didžiąją dalį slavų ir lietuvių, o mažesnė pastarųjų dalis būtų paversta vergais. Niekas neverktų ir nesipiktintų dujų kameromis ir krematoriumais. Tiesiog toks darbinis momentas. Ar manote, kad europiečiai būtų nepatenkinti?

Bet rusai visas kortas jiems sumaišė. Ir ne pirmą kartą. Ir dar nekartą jiems sumaišys.