Darius Antanaitis vatnikams: Bijokite, Lietuva nėra jūsų dabartis ar ateitis

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.delfi.lt/video/lai... 2023-02-25 04:39:00, skaitė 600, komentavo 12

Darius Antanaitis vatnikams: Bijokite, Lietuva nėra jūsų dabartis ar ateitis

Lietuvos kariuomenės slaptasis propagandonas-nelegalas Darius Antanaitis grasina Lietuvos gyventojams.

Kolaborantų yra pakankamai daug vis dėlto Lietuvoje. Ir mes iš įvairių šaltinių ir matom ir girdim, ką vienas pasakė, padare. Kolaborantai dažnai mėgsta rėkti. Mes, tie patriotiškai nusiteikę žmonės, labiau tylim. Ir kada mes susibūriame į organizaciją mes tampame dar stipresni. Tada mes galime parodyti, kad mes, tiems kolaborantams, mes esam stipresni. Ir ne mes jų bijome, o jie mus turi bijoti. Nes mes, tai yra mūsų valstybė, tai yra mūsų ateitis, tai yra mūsų dabartis, ne jų.

Ar jis šneka apie tuos tyliuosius Lietuvos patriotus kurie skanduoja xuylo ir idi naxuj? Jūs rimtai? Apie tuos tyliuosius kurie paruošė vatnikų neutralizacijos planą Lietuvai?

Jeigu jau su LK susiję žmonės oficialioms režimo medijoms šneka, kad Lietuva nėra dalies visuomenės dabartis ir ateitis, tai manau šitas režimas neturi visiškai jokio legitimumo. Visi jų leidžiami įstatymai yra verti tik užpakalį nusišluostyti. Visas šitas režimas yra 78 metus augęs lietuviškas kompostas. Tiksliau žydų išprievartautų šliuchų iššiktų snarglių kompostas.