Gerovės valstybės mitas, arba kas gerai landzberg, lietuviui ir rusui-mirtis

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-28 22:57:00, skaitė 217, komentavo 0

Gerovės valstybės mitas, arba kas gerai landzberg, lietuviui ir rusui-mirtis

Žinoma, juokinga ir nors išdidi, bet nuskurdusi Lietuva jau yra ES ir NATO narė, tačiau jos jaunimas mieliau emigruoja iš šios „gerovės valstybės“ į Kanadą, Angliją, Airiją, Švediją, Norvegiją ir bet kur, tik kuo nuo šalies, kurioje liko jų pagyvenę tėvai, kur nėra darbo, o jei yra, tai moka centus!

Taigi, kuo pasireiškia ta „laisvė“, apie kurią nuolat trūbija litukrijos propogandistai? Gal ji pasireiškia laisve plauti tualetus turtingų vokiečių senelių namuose, skinti obuolius Lenkijos soduose už centus ar sėdėti prie Europos prekybos centro kasos? O gal suteikiant savo šaliai patogią bazę NATO – ši perspektyva gali tikti pono landzberg išdidžiavimui. Bet nei lietuviams, nei rusams tai niekada netiks!

Tai, kas gerai landzberg, šimon, čmil, šimaš, nausėd ir kitam gaivaluij, lietuviui ir rusui – mirtis!

Pone landzberg, koks jūsų litukrijos pragyvenimo lygis? Net jei paimtume Vilnių? Duobėti keliai pačiame miesto centre, jau nekalbant apie rajonus ir, juolab, kiemus? 600-800 eurų atlyginimai, kuomet kainos kaip Vokietijoje? Pačiame sostinės centre aptrupėję istorinių pastatų fasadai? Tiesiogine prasme apčiuopiama depresija...tad eik tu po velnių, landzberg, su tokiu gyvenimo lygiu.