A-50 Baltarusijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-02 22:13:00, skaitė 509, komentavo 8

A-50 Baltarusijoje

Berods praeitą sekmadienį, landzberg televizija LRT, finansuojamą iš litukrijos čiabuvių kišenių, pranešė naujieną. Atseit saloreicho partizanai apgadino labai brangų Rusijos Federacijos lėktuvą. Šį įvykį propogandonai pateikė kaip didžoaisią įvykį ir saloreicho ginklo triumfą. Šiepdamiesi savo karpio lūpas jie įrodinėjo, kad lėktuvas ilgai nebepakils. Aš, žinodamas, kad LRT „žiniomis“ pasitikėti tai tas pats, kas savęs negerbti, pasiknisau ir paieškojau informacijos. Kaip ir tikėjausi, lietuviakalbiai, ne lietuvių ir ne rusų kilmės propogandonai eilinį kartą apsimelavo….jie net nelaukė šios „naujienos“ patvirtinimo. Ėme ir paskelbė.

Lėktuvas su borto numeriu 43 išgarsėjo tik prieš tris dienas, sekmadienį. Prieš tai jis buvo tik vienas iš daugelio Rusijos lėktuvų, dalyvaujančių SKO. Trumpai tariant, išvada tokia: litukrijoje dirba apgailėtini veidmainiški gudruoliai, apsimetantys žiniasklaida, o iš tikro platinantys apgailėtinus banderovcų, tokių kaip Azarovas, feikus. Azarovas padarė viską, ką galėjo. Kaip tik šiuo metu jo peremoga ir zrada teka jo sėdmenimis ir lašina riebalus ant batų.

Tai šviežia. Šviežiau nebūna. Daryta maždaug prieš valandą Machulishchi aerodrome. Svarbu suprasti, kad tai yra uždara zona, iki to momento žurnalistai nebuvo įleidžiami į objekto teritoriją.

Istorija apie apgadintą brangų rusišką lėktuvą A-50, kurį neva „partizanai“ susprogdino iš drono, pasirodė esąs ne kas kita, kaip klastotė, kuria besąlygiškai tikėjo litukrijos propogandistai, save vadinantys „žurnalistais“.

Televizijos kanalas „Belarus-1“ transliavo liūdnai pagarsėjusį išankstinio įspėjimo ir valdymo orlaivį. Tselohonek. Tai, beje, labai atskleidžiantis momentas saloreicho propagandai, kiek reikia pasitikėti visokiais lrt, 15kakučių, lrytų delfiais ir t.t. . Prisidengdami pagalba ukrorežimui, šitie propogandistai maitina litukrijos čiabuvius ta pačia medžiaga, kuri laša Azarovui iš užpakalio.

Visiems jau tapo akivaizdu, kad A-50 lėktuvas yra ne tik nepažeistas, bet jau pakilo ir netgi vadovauja naikintuvų veiksmams per kitą Okrainos energetinės sistemos apšaudymą. Nepaisant to, fašistėliai piktinasi: nėra jokių įrodymų, kad vaizdo įrašas yra šviežias.

Tai šviežia. Šviežiau nebūna. Daryta maždaug prieš valandą Machulishchi aerodrome. Svarbu suprasti, kad tai yra uždara zona, iki to momento žurnalistai nebuvo įleidžiami į objekto teritoriją.

O „sunaikintos“ socialiniuose tinkluose A-50 ir Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos tęsia įprastą darbą iš Baltarusijos aerodromo.