Algimantas Rusteika: Na ką, pajuokavau ir užteks apie Vilniaus tašką G

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-03-18 00:53:00, skaitė 449, komentavo 8

Algimantas Rusteika: Na ką, pajuokavau ir užteks apie Vilniaus tašką G

Na ką, pajuokavau ir užteks apie Vilniaus tašką G.

Dabar rimtai - normaliems žmonėms prieš rinkimus reikia pareikšti savo nuomonę konkrečiai ir nedviprasmiškai. Ne kaip nors "balsuokit prieš abu, nes jie abu blogiečiai", kaip netikėtai (o iš tikrųjų labai tikėtai) pareiškia buvę bendražygiai, labai kieti "politologai".

Kritinėj situacijoj nepasirinkimas visada reiškia pasirinkimą, šiuo konkrečiu atveju - savo simpatikų balsų eliminavimo siekį iš antikonservatoriško balsavimo ir tuo pačiu faktinę paramą konservatoriams, kurių apsimestinai neapkenčiama...

Būtent tokiais atvejais parodoma tikroji politinė išmintis, kuri čia tiesiog neegzistuoja. Ir tikroji, o ne deklaratyvi pozicija, kuri čia labiau primena pozą.

Pasirinkimas Lietuvai tarp susinaikinimo ir išlikimo yra paprastas. Tas, kuris nors kiek už konservatorius, tiesiogiai ar netiesiogiai, tas, kas už balsavimą prieš abu - tas prieš Lietuvą. Tai paprasta kaip dukart du, bet "nesuprantama" profesoriams, kurie labai "antikonservatoriški".

Nors visos jų šlapios ilgametės svajonės buvo patiems būti konservatoriais. Tais "tikraisiais". Užimti jų vietą, susurinkti jų išbarstytus balsus.

O tiems, kurie nėra tikri konservatoriai ar nėra atsarginių suolelio konservatoriai, pasirinkimas Vilniuje aiškus. Kaip ir 1990-siais, vėl atėjo metas balsuoti ne už, o prieš. Tik šį kartą ne prieš komunistus, o prieš jų įpėdinius - konservatorius.

Balsuokite už A.Zuoką. Gal sustabdysite valstybės duobkasių - konservatorių - planą valdyti Lietuvos sostinę, gal ne. Bet bent žinosite, kad asmeniškai neprisidėjote prie Lietuvos valstybės naikinimo.