Seimo nariai sako Benkunskienės Seime nematę, nors tokios efektingos moters sunku nepastebėti

Autorius: Audrius Bačiulis Šaltinis: https://www.facebook.com/Baciu... 2023-03-18 17:41:00, skaitė 447, komentavo 9

Seimo nariai sako Benkunskienės Seime nematę, nors tokios efektingos moters sunku nepastebėti

Partinė nomenklatūra minta tradiciniais būdais - sulenda į vietas, kur dirbti nereikia, bet pinigai kas mėnesį mokami. Kadangi atsirado nesupratusių, kas čia bloga, aiškinu ant pirštų:

- Yra į Seimą išrinkti TSLKD partijos nariai, kuriems priklauso įdarbinti valstybės apmokamus padėjėjus.

- Yra TSLKD partijos Priežiūros komiteto vadovas Benkunskas, kuris sprendžia, ar partijos nariai svyruoja kartu su partijos linija - (pavyzdžiui, vakar reikėjo balsuoti prieš vienalytes santuokas, šiandien jau reikia balsuoti už vienalytes santuokas) ir priima sprendimus dėl jų partinės ateities.

- Jaunavedžiui Benkunskui reikia kažkur greitai įdarbinti savo žmoną. Po dviejų mėnesių TSLKD laimi Seimo rinkimus ir atsiveria partiniai etatai.

- Benkunskas pasako tai partiečiams Seime, o šie atliepa partijos Priežiūros komiteto pirmininkui ir įdarbina jo žmoną padėjėja vienu pilnu ir vienu pusiniu etatu.

- Paulė, kaip jauna perspektyvi partietė, atiduoda visą etatą (nors žino, kad vietoje jos turės pati viską daryti), Liudvika, kaip pensininkė, kurią mėgsta Tata, tad laisvesnė pasirinkimuose, atiduoda Benkunskams pusę etato.

- Pasekoje Benkunskai kas mėnesį (pasak Alfa.lt) inkasuoja €3478 (iki mokesčių, po jų bus kokie €2500).

- Tuo pat metu, turėdama pusantro etato (60 valandų per savaitę, arba 8,5 val. kasdien, be išeiginių) Seime, Benkunskienė stebuklingai randa laiko dėsyti Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

- Alfa.lt klausti Seimo nariai sako Benkunskienės Seime nematę, nors tokios efektingos moters sunku nepastebėti.

- Po pusantrų metų Benkunskienė išeina motinystės atostogų ir gauna motinystės išmokas ir už dėstymą LMTA, ir už darbą Seimo narių padėjėja.

- Už tokį dirbtinį motinystės atostogų išmokų pasididinimą prie premjero Kubiliaus supermamytės buvo teisiamos ir nuteisiamos, ir pelnytai - nes tai mokesčių vagystė.

- Prie premjerės Šimonytės tai yra parama partiečiui, kuris vykdo svarbų darbą.

- Jei tai ne korupcija, tai aš jau nebežinau, kas ta korupcija yra.