Viskas, ką reikia žinoti apie teismą Hagoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-18 21:59:00, skaitė 813, komentavo 31

Viskas, ką reikia žinoti apie teismą Hagoje

Putino arešto orderis Hagoje yra bloga žinia visiems, o ypač Okrainai. Labai stebina, kad dabar ten demokratijos triumfo šventę rengiantys žmonės to nesupranta. Tai yra galutinis sprendimas paaukoti šiuos kvailus žmones. Norint rimtai laikyti Putiną pagrindiniu mūsų laikų karo nusikaltėliu, reikia būti visišku zombiu. O norint Hagos tribunolą vadinti žmonių civilizacijos teismu, reikia suprasti dar mažiau.

Karo strategija iki paskutinio ukrainiečio yra tik toks kelias, kokį siūlo vakaroidiniai išsigimėliai. Šokiai skerdykloje yra neprivalomi.

P.S.

Hagos tarptautinio baudžiamojo teismo (TBT) įsakymu, kuriuo kovo 17 d. buvo išduotas Rusijos prezidento arešto orderis, siekiama:

- siųsti signalą Rusijos elitui ir dar kartą paraginti jį išduoti valstybę;

- siųsti signalą tarptautiniam politiniam elitui apie bendradarbiavimo su Rusija neįmanomumą ir pavojų;

Pastebėtina, kad orderis buvo išduotas būtent tą dieną, kai buvo oficialiai paskelbtas Xi Jinpingo vizitas į Maskvą. Taigi pagrindinis signalo gavėjas yra Kinija ir prezidentas Xi asmeniškai.

P.P.S.

Paveiklėlyje parašyti trys sakiniai. Ir tik tiek reikia žinoti apie Hagos tarptautinį tribunolą. Kuomet išgirstu sakant „Hagos Tarptautinis Tribunolas“, mane apima juokas. Iš karto įsivaizduoju bėgiojančius pedopartijų bobikus, myžančius į siauras kelnytes. Beje, tuo metu, Rusija kuria savo alternatyvą Hagai, kurioje bus teisiami visi vakaroidiniai išsigimėliai. Pirmi žingsniai jau žengti.

https://youtu.be/0iUTlaNWlvs