Kaip moteriai apsiginti nuo pabėgėlių prievartos tolerantiškomis priemonėmis? Suomijos valdiškas TV kanals YLE paskelbė policijos sukurtą mokomąjį klipą

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-02-23 23:08:54, skaitė 3654, komentavo 0

Kaip moteriai apsiginti nuo pabėgėlių prievartos tolerantiškomis priemonėmis? Suomijos valdiškas TV kanals YLE paskelbė policijos sukurtą mokomąjį klipą


Suomijoje VALDŽIAGYVIAI - lygiai tokie patys IŠGAMOS kaip ir Lietuvoje. Tik mūsiškiai dar ir labai daug vagia

Pasauliniai internetai seniai taip nežvengė iš nukvakusių tolerantiškųjų politkorektorių.

Vos parodytas per Suomijos valstybinę televiziją YLE policijos sukurtas mokomasis klipas, skirtas pamokyti suomių moteris, kaip apsiginti nuo nelegalių imigrantų ir pabėgėlių iš egzotiškų kraštų smurto ir seksualinės prievartos tapo virusiniu.

Tokio idiotizmo ir kvailumo net iš žinomai nukvakusių ir realybę adekvačiai suvokti nebesugebančių tolerastų tikėtis buvo sunku.

Kaip žinia, tolerantiškose šalyse naudoti ginklus ar pipirinius balionėlius savigynai negalima, nes tai kelia grėsmę užpuoliko sveikatai ar gyvybei. Kuri, kaip žino kiekvienas liberalas, yra Šventa. Skirtingai nuo aukos.

Taip kaip vargšei moteriai apsiginti nuo smurtaujančio užpuoliko, nesuprantančio suomių kalbos?

Klipe policija rodo, kaip tai turėtų būti daroma. Reikia smurtautoją įveikti rūsčia veido išraiška, ryžtingais rankų mostais bei - tik kraštutiniu atveju - rankinuko smūgiu per užpuoliko galvą.

Žinoma, tik tuo atveju, jeigu rankinuke nėra nei vieno sunkesnio, nei 0,2 kg daikto.

Vienžo, žiūrėkite patys. Labai rekomenduojama feministėms ir tolerantiškam jaunimui. Mokykitės, kol nevėlu, panaudoti Nematomą JĖGĄ.

Trukmė - 1 min. 22 sek.

---
LDiena.lt papildymas: žinoma, toks šedevras negalėjo palikti abejingų ir bematant sukėlė įkvėpimą susižavėjusiems liaudies kūrėjams: