Kaip “vata” mato chocholus?

Autorius: lanzbierg-stribas Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-22 01:47:00, skaitė 492, komentavo 8

Kaip “vata” mato chocholus?

Viskas kas yra parašyta žemiau buvo slapta perimta iš vatos “metodičkių” ir susirašinėjimų.

“Paprastam lietuviui ar naujai išvestos veislės atstovui litukrui yra sunku susivokti, ypač jaunimui, kas gi tokie yra tie chocholai, banderovcai,  guculai ar tie patys ukrainiečiai. Visas Litukrijos oficialus informacinis laukas yra kontroliuojamas ir formuojamas lanzberg-šaikos gaivalo pagal vakaroidines metodičkes ir įsakymus. kai kurie žodžiai, sąvokos yra elementariai uždrausti arba iškraipyti neatpažįstamai iškraipyti.

Dabartiniams debilams sunku išaiškinti, kad žodis choocholas nėra joks žeminantis, o buvo šimtus metų vartojamas iki senelis Leninas leido atsirasti sąvokoms “ukraina ir ukrainietis”, vietoj ankščiau buvusios Rusijos Imperijos “okrainos”, kas lietuviškai yra pakraštys.

Aš čia nepradėsiu aiškinti “chochol” kilmės, kas jau ir taip tapo niekšybės, apgavystės, parsidavėliškumo, išdavystės - visų įmanomų blogiausių žmogaus sąvybių, ydų apibendrinimu ir sinonimu. Nes taip rašo net jų pačių poetai - su Ševčenko sunku būtų ginčytis kaip ir su Puškinu,  nors lanzberg-šaikos mažamečiai debilai garantuotai pagimdytų eilinę šizo porciją ta tema. 

gkOuVkE4y-ZoH5aC_zAS7llye7rwpY3lw8XWW-whK01wVdhHVUPkRvL5kXvXhprK1FWdc4dylqryX_BmZEipeYYpE9UfgbAPHKfS1epYS3HoUbdsV2TXF9DjqXwoFWurloGDf2sLberlq6uXRgOaZLY

bG8WTpsHex3lpTwdvL39U4VKTIuaVhL3jaKKWhkr6jT2ZtpWt40o5prieAMiy5flQOjLFKjFN-JK6r7YCEpxbsxAfRtSH_oiTsyIgamJx6axWMouwqQszlmxogM7KSiZmRotNx6yab_ZtZpF1TPxOwQ

O kad nereikėtų ilgai vargintis vardijant chocholų įpatumus ir bruožus, galima kaip pavyzdį paimti porą viešai besidarkančių šizikų ar psichopatų.

Tai, kad chocholas ir Litukrijos kūrėjas Šūdajevas yra toks pat psichopatas kaip psichikos sutrikimų ir chocholiškų šaknų turinti žmoga Algė-Greita, suabejoti gali tik visiški atsilupėliai arba jų gerbėjai, kuriems jau išplovė smegenis. Šitie du yra dar lengvas šyzo, bukumo ir dar kažko nenusakomo (debiliško, idiotiško ir pan) mišinys palyginus su tikru chocholu.

Kijevo meras Kličko yra labai priartėjęs prie tiko chocholo idealo savo mėtomais išminties perlais. Kad naujai išvestiems litukrams būtų aiškesnė paties chocholo esmė įsivaizduokite tokį hibridą - maldeikiokas - kaip debilumo etalonas ar įsikūnijimas, anksčiau minėti tipeliai kaip nacijos atstovai, Lentvario ar Grigiškių durnelis bartkėvič - dėl agresijos, dar tas pidar-profas lakstęs su raguota asilo ar arklio galva - dėl dvasios būsenos, na ir kas nors iš tų, kuriems buvo siūlyta pačiulpti bybį - dėl idiotiškos šypsenėlės ar reakcijos tuo momentu.

Na ir dar būtinai kažkas iš fašistnio ar NKVDistinio, čia jau kaip kas yra bjauriau ar taip yra įdiegta.  Va ir turėsite kažką panašaus į chocholą. Galite dar pridėti maidaninius puodą ant galvos ar truselius su karbatkomis.”

Gali būti daugiau, po kito perėmimo…