VALDAS BENKUNSKAS: ''Laisvės kalvos'' Lukiškių aikštėje nebus

Autorius: Andrius Labasauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/andri... 2023-03-23 23:21:00, skaitė 319, komentavo 10

VALDAS BENKUNSKAS: ''Laisvės kalvos'' Lukiškių aikštėje nebus

"Laisvės kalvos" Lukiškių aikštėje nebus. „Mano pagrindinė mintis, kad Lukiškių aikštė – labai įelektrinta vieta ir jai reikia atvėsti“- pareiškė naujai išrinktas Vilniaus meras. Valdas Benkunskas

Negaliu laikyti šios informacijos tik sau, tad pasidalinu su visais. - Jeigu esate ĮELEKTRINTAS jokios aukštesnės valdžios prievolės, įsipareigojimai, teisės viršenybės principas ir kiti demokratijos atributai LR Jums negalioja, lygiai taip kaip negalioja Viniaus miesto savivaldoje ir kituose LR institucijose. Tą patvirtinti galiu savo kailiu, nes po Teismo sprendimo nesulaukiau nė vieno skambučio iš jokios atsakingos LR institucijos. Teismo sprendimas jas įpareigojo vykdyti konkurso rezultatus. Tai nebuvo padaryta jokiame lygmenyje, nesvarbu ką viešai šneka politikai - štai ir Benkunskas, dar neapšilęs kojų naujame poste, jau spėjo pameluot "Ryto allegro" apie išmokėtą premiją už laimėjimą, mano žiniomis premija buvo projekto įgyvendinimas, summa summarum - jokios premijos negavau.

Gerb. Ingrida Šimonytė laukiu Jūsų patvirtinimo "ĮELEKTRINIMO" klausimu, gal kažką ne taip būsiu suvokęs?

Nuoroda į straipsnį komentaruose.

P.S. Dėl ĮELEKTRINIMO juokauju, nesate atleisti nuo mokesčių, deja, atsiprašau. ĮELEKTRINIMAS tik LR institucijom galioja, bet gal išeis tai pakeisti.