Tik nebandykite krūpčioti. Vis tiek viskas bus blogai!

Autorius: Gintaras Furmanavičius Šaltinis: https://www.facebook.com/ginta... 2023-03-25 17:56:00, skaitė 559, komentavo 4

Tik nebandykite krūpčioti. Vis tiek viskas bus blogai!

Ne, ne, mūsų tai nepalies!

Netikite? Paklauskite Mačiulio:

LT ekonomikos mogzlininkai mušė sau į krūtinę ir porino, kad bankų problemos tik JAV, bet, visai netikėtai, jau krito šveicarų pasididžiavimas - Credit Suisse.

Panašu kad kitas bus Europos megabankas Deutsche Bank. O nuo ten ir Švedija jau ranka pasiekiama. Tik nebandykite krūpčioti. Vis tiek viskas bus blogai!

„Deutsche Bank akcijos penktadienį atpigo po to, kai banko skolos draudimo nuo įsipareigojimų nevykdymo rizikos kaina pasiekė daugiau nei ketverių metų aukštumas, o investuotojai susirūpino dėl Europos bankų stabilumo.

Pastarąją savaitę regiono bankų sektorius patyrė sunkumų: valstybės remiamas Credit Suisse gelbėjimas ir neramumai tarp JAV regioninių bankų sukėlė susirūpinimą dėl pasaulio bankų sektoriaus būklės.

"Deutsche" akcijos, šį mėnesį praradusios daugiau nei penktadalį savo vertės, penktadienį atpigo net 14,9 % ir pasiekė žemiausią lygį per penkis mėnesius. Paskutinį kartą akcijos buvo atpigusios 13 % ir kainavo 8,13 euro (9,16 JAV dolerio).”