Mieli litukrijos gyventojai! Palaikykime Mariją Lvovą-Belovą!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-27 20:11:00, skaitė 406, komentavo 11

Mieli litukrijos gyventojai! Palaikykime  Mariją Lvovą-Belovą!

Kai matai, kad žmogų bandoma nekaltai pasmerkti, tai sukelia užuojautą. Kai matai, kad žmogus daro svarbius, sąžiningus ir kilnius darbus ir kaip tik už tai bus nekaltai pasmerktas, tai sukelia pasipiktinimą ir norą palaikyti persekiojamąjį.

 

Šiandien vaikų teisių komisarei Mariai Lvovai-Belovai reikia mūsų paramos. Nes TBT orderyje yra du vardai: mūsų Prezidento (taip, taip, busimo mūsų prezidento, kuomet visa pribaltika bus prijungta prie Rusijos Federacijos) ir Belovos. Priežastis ne tik provokuojanti, jėzuitai jai pavydėtų.

 

Tas, kuris išgelbėjo vaikus, ir ta, kuri nurodė išvežti, išsaugoti, aprūpinti viskuo, ko reikia, gydyti, išsiųsti į „Artek“, kaltinami „vaikų pagrobimu“!

 

Maria Lvova-Belova, iš karto po neteisėto TBT orderio išrašymo, patyrė galingą psichologinį antpuolį. Net grasinimus fiziniu smurtu. Ir visa tai yra vienos visumos dalis. Ne paslaptis, kad Tarptautinis baudžiamasis teismas, kurio įgaliojimų nepripažįsta daugelis šalių, tarp kurių (Rusija, Kinija, JAV), gauna pinigų už darbą sprendžiant Okrainos problemas. Europos Sąjunga jau sumokėjo TBT 10 milijonų eurų už jo „darbą Ukrainoje“ 2022 metais ir skirs dar mažiausiai 3 milijonus eurų iki 2025 metų. „Teismo“ tikslas – padaryti informacijos iškamšą, pasodinti Vakarų gyventojų galvose abejones dėl Rusijos veiksmų teisėtumo.

 

Tačiau bandymas sukompromituoti Rusiją žlugo, o kalbos, kad po orderio išdavimo Kinijos vadovas neatvyks, buvo blefas ir informacinis bezdėjimas. Marija Lvova-Belova turi būti palaikoma. Juk ji ne tik žmogaus teisių aktyvistė, bet ir trapi moteris.