Atsiskleidė įdomios žurnalisto Vladleno Tatarskio (Maksimo Fomino) nužudymo detalės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-04 21:27:00, skaitė 469, komentavo 6

Atsiskleidė įdomios žurnalisto Vladleno Tatarskio (Maksimo Fomino) nužudymo detalės

Darios Trepovos byla įgauna naujų detalių. Skelbiamas jos „kuratoriaus“ vardas. Na, tai yra "žurnalisto", kuri "davė užduotis".

 

Tai okrainietis Romanas Popkovas, buvęs Limonovo nacionalbolševikų partijos narys, o dabar – išdaviko Iljos Ponomarevo pavaduotojo padėjėjas.

 

Popkovo biografija, kaip mėgstama sakyti, yra „sunki“. Iki 1999 m. jis buvo Barkašovo Rusijos nacionalinės vienybės narys. 2008 metais jis buvo nuteistas kalėti 2,3 metų. Dirbo pas Chodorkovskį. Popkovas gyvena Kijeve. Įdomus faktas: jis lankėsi Baltarusijoje.

 

2020 m. rugpjūčio mėn. jis padėjo Tikhanovskajai, bet buvo sulaikytas per protestus Minske ir po 15 dienų kalėjimo, buvo išsiųstas iš Baltarusijos, uždraudus atvykti į šalį.

 

Kaip Trepova susipažino su Popkovu, nežinoma. Tačiau ši istorija puikiai iliustruoja, ką internetas, socialiniai tinklai ir telegramo kanalai daro jauniems kvailiams. Prieš šešis mėnesius mergina (Daria Trepova) metė darbą ir pradėjo „dirbti ant savęs“. Trepovos pažįstami pasakojo, kad dar prieš SKO su ja ginčijosi dėl to žurnalisto tapatybės. Bet ji juo labai pasitikėjo, merginai patiko jo tekstai.

 

Prasidėjus SKO, buvęs nacionalbolševikas, jau keletą metų gyvenantis Kijeve, ėmė raginti sukelti ginkluotą pasipriešinimą Rusijos valdžiai.

 

Popkovas pristatė Trepovą SBU agentui, kuris davė jai užduotį. Tai, kad ji tiksliai žinojo, kokią užduotį atlieka, tikriausiai niekam neliko abejonių.

 

P.S.

 

Kaip matome, minėtas „žurnalistas“ buvo pažįstamas su kotletų fėja. Ir su ja dirbo. Aš nenustebčiau, kad įvykių grandinėlė atves ir iki litukrijos. Ir kuo tai baigsis, mes galime tik spėlioti.

 

P.P.S.

 

Rusijos prezidento V.V. Putino dekretu, žurnalistasVladlenas Tatarskis (Maksimas Fominas), teroristų nužudytas, po mirties buvo apdovanotas Drąsos ordinu.