Kodėl Ragelskis nelaimės

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-05 02:24:00, skaitė 485, komentavo 10

Kodėl Ragelskis nelaimės

Tapin, Vinokur, Rabinovič, VSD ir kiti čigonai doroja Ragelskį kaip šiltą vilną.

Ragelskis skraičioja padebesiais galvodamas apie leudės žiniasklaidą. Apie komunizma - tegul leDienoje žinias skelbia visi kas nori. Kaščiūnas ir Tapinas žiūri išsižioję nesuprasdami kas vyksta. Lietuvos Kariuomenė moka eurus už propagandos platinimą, o čia atsirado opozicionierius, kuris iš savo kišenės platina režimo propagandą. Fiokla ir Bartkevičius triedžia susiriesdami skelbdami savo žinutes LDIENOJE. Nemokamai. Ir vatnikai netgi juos komentuoja.

Kai nėra ką skelbti - tiesiog užverčia paklodėmis iš kitų šaltinių, taip mažindami bendrą informacijos tankį ir sifonindami opozicijos pastangas į šudų krūvą.

Tereikia atlikti paiešką, kad pamatytum kokia šūdų krūva yra LDIENA. Pirmame puslapyje yra net Andrius Tapinas. Ta prasme, Ragelskis naudoja savo eurus, kad AMPLIFIKUOTŲ savo priešų informaciją. Žingsnis į priekį, du atgal. Ką ras žmogus ieškodamas informacijos apie LDIENA? Andrių Tapiną, Valdą Bartkevičių, Fioklą.

Ar žmogui naudinga apsilankyti LDIENOJE? nenaudinga, nes skleidžiama informacija stipriai paskleista tarp dubliuotų kitų naujienų portalų pranešimų.

Kaip informaciją valdo Lietuvos režimas? totali kontrolė, jokio opozicinio pirstelėjimo, jokios tolerancijos, pliuralizmo ar dar kokių tai nesąmonių. Atjungti komentarai visose naujienų portaluose, išskyrus Tomkų. Redite kiekviena tema yra patikrinta, diskutuoja tik patikrinti žmonės. Nieks nepasakys nei žodžio prieš. Nei vieno žodžio. Bet kokia opozicija tučtuojau pašalinama. Apie TV ir radiją net nėra šnekos. Toks NATO minėjimas buvo padarytas tik saviems žmonėms. Jokių vatnikų FB, YOUTUBE, REDDIT ir net Lietuvos DNSuose. Čmilytė net išmetė Vaišvylą iš seimo youtubo. Tokią taktiką propagavo dar Linas Linkevičius, tai vadindamas platformos nesuteikimu opozicijai.

Jokių galimybių vatnikams įterpti savo informaciją į bendrus kanalus ar ją amplifikuoti.

Ragelskis pasirinko pralaimėjimo taktiką.