Vištų palaikymo akcija narve, juodos paramedikų idėjos ir Suomija abiem kojomis įlipusi į NATO - linksmosios LT žinios

Autorius: Jonas Balčiūnas Šaltinis: https://www.facebook.com/jonas... 2023-04-05 13:06:00, skaitė 303, komentavo 4

Vištų palaikymo akcija narve, juodos paramedikų idėjos ir Suomija abiem kojomis įlipusi į NATO - linksmosios LT žinios

Panorama. Kaune, bokso turnyre siautėjo rumunas. Jis nuo ukrainiečio pečių nuplėšė vėliavą. Jam pavyko, apsieiti be nokauto. Švietimo viceministras sako kad bokso federacija turėjo nuspėti tokį rumuno elgesį.

Peterburge susprogdinta kavinė. Žuvo Rusijos propagandistas. Karo eigos tai nepakeis. Rusija turės susitaikyti su tuo, kad sprogimai taps jos kasdienybe, kaip ir Artimuosiuose Rytuose.

Lietuvoje savivaldos rinkimai jau baigėsi – Visagine dar ne. Prireikė teismo sprendimo kad būtų įgyvendinta rinkėjų teisė rinktis.

Bilotaitė su ES pareigūnais apžiūrėjo spygliuotą tvorą Lietuvos pasienyje su Baltarusija. Bilotaitė ta proga paprašė 60 mln. eurų už kuriuos būtų įrengtas takas pasieniečiams. Taip pasieniečiai galėtų net su paspirtukais gaudyti sienos pažeidėjus – žinoma, jei šie bėgtų patogiu taku, o ne lįstų į brūzgynus. Sieną kerta ne tik migrantai bet ir kontrabandininkai. Anot Bilotaitės hibridinė ataka dar nesibaigė. Migrantai skrenda lėktuvais – reikia aukštesnės tvoros.

Suomija suka į NATO, bet nusisuka nuo valdžios, kuri juos ten atvedė. Valdantieji pralaimėjo rinkimus ir nebeformuos vyriausybės. Suomiai nepatenkinti kad valdantieji per daug įsiskolino. Lietuvoje žmonės susitaiko su tuo, kad vyriausybė ne tik prasiskolina, bet ir išsidalina skolintus pinigus.

Paramedikai iškėlė idėją - suteikti pirmąją pagalbą turi išmokti kiekvienas Lietuvos pilietis. Būtų puiku jei visi piliečiai išmoktų amputuoti galūnes ir virtuviniu peiliu atlikti nesudėtingas operacijas. Šių įgūdžių mažėjant medikų skaičiui prireiks kiekvienam.

Gyvūnų aktyvistai Vilniuje apsirengę vištų kostiumais, apsilipdę nužudytų vištų plunksnomis ir apsitaškę kraujais, užsidarę narve susilaukė daug žiniasklaidos ir praeivių dėmesio. Tiek dėmesio jie nesusilauktų net jei patys padėtų kiaušinį. Artėja Velykos, pats laikas prisiknisti prie kiaušinių. Gal ir Velykos greitai taps atgyvena? Švęsime patriotiškai nusiteikusios vištos šventę. Tegu vištos laksto laisvai, o žmonės perka brangius kiaušinius.