Pyzdas krapštyti - tai ne pas imperatorių važiuoti

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-04-10 03:19:00, skaitė 760, komentavo 14

Pyzdas krapštyti - tai ne pas imperatorių važiuoti

Kinija parodė Ursulai jos vietą.

Pizdų specialistė, arba pizdaviedas (pizdų žinovas) frau Ursula išvyko iš Kinijos per paprastą oro uosto terminalą, paprastu aviareisu, su privalomu bagažo šmonu ir registracija, ir su paso patikrinimu. Šita jevro-kavyrialka, lengvai sakant, liko labai nepatenkinta savo vizitu į Kiniją. Apie tai papasakojo prancūzų politikas, buvęs Gejropos parlamento narys ir judėjimo "Patriotai" vadas Florianas Filipo.

„Pekinas per mažai dėmesio skyrė Jevrokomisijos galvai Ursulai von Lejen, kuri lydėjo Prancūzijos prezidentą Emanuelį Makroną per vizitą į Kiniją. Nulinis priėmimas, visiškas ignoravimas, jai netgi teko išvykti iš šalies paprasto keleivinio lėktuvo skrydžiu su. paprastais keleiviais! Ji buvo įsiutusi! Tai yra nuostabu!"

Fon Lajen Kinijoje buvo sutikta šaltai, E. Macronas – su visa pagarba. Ji net nėjo raudonu takeliu šalia Makrono. Ją pasitiko Kinijos ekologijos ministras, kuris neatitinka fon Lajen rango. Be viso to, kol Prancūzijos prezidentas susitikinėjo su Kinijos lyderiu Si Czinpingu, Pekinas nusprendė maksimaliai atsiriboti nuo nuo pizdų kavyrialkos Ursulos dėl jos įžeidžiančių Kiniją pasisakymų.

Kaip rašo „Politico“: „Makronui buvo paskirtas valstybinio lygio vizitas su raudonu kilimu, papildytas banketu, o pizdaviedas Ursula gavo tik trumpa susitikimą su Kinijos imperatoriumi, ir vėliau Pekino komentatoriai ją užpuolė kaip USA pakalikę“.

Daugiausia pavaldinių pasaulyje turinčiam Imperatoriui yra zapadlo kalbėtis su kažkokia pizdų kavyrialka.