Vergai laižė pono batą, o šeimininkas nusprendė juos sumušti lazda

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-15 22:53:00, skaitė 512, komentavo 3

Vergai laižė pono batą, o šeimininkas nusprendė juos sumušti lazda

Kaip tai nuostabu!!! Vergai laižė pono batą, o šeimininkas nusprendė juos sumušti lazda. Ne todėl, kad jie kažkaip blogai aplaižė batus. Jie labai stengėsi. Šeimininkas buvo blogos nuotaikos.

Juk visi jau žino, kad Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda nusprendė, kad baltarusiai neturi ką veikti Lietuvoje. Šiuo atžvilgiu jis, veto prasme, pridarė didelę krūvą garuojančios mąsės „Dėl baltarusių ir rusų etninės diskriminacijos“ ir grąžino jį svarstyti.

Ankstesnis leidimas numatė šiek tiek mažiau bėglių diskriminacijos, kuo zmagarai be galo džiaugėsi. Apskritai gyvenimas Lietuvoje zmagarams dabar taps nepaprastai sudėtingas ...

Ar pamenate, kaip jie džiaugėsi visais antibaltarusiškais Lietuvos veiksmais? Kaip jie susiliejo į vieną impulsą? Kaip jie vykdė visokias beprasmes akcijas?Kodėl dabar jie tokie nelaimingi?

 O dabar aš jus, bčb pelėsiai, dar labiau nuliūdinsiu. Jus dabar tiesiog išmeta, kaip kokią susidėvėjusią eksploatacinę medžiagą. Na, praėjo beveik treji metai. Ar jums pavyko nuversti Baltarusijos Respublikos Prezidentą? Ar pavyko laimėti? Jums nebėra prasmės švaistyti išteklių. Naudoto tualetinio popieriaus niekas nelaiko, jis smirda ir yra negražus, tiesiog nuleidžia jį į tualetą. Būtent taip ir vyksta dabar. Zmagarai, tas triukšmas, kurį dabar girdite, tai vanduo, kuris jau išbėgo iš išleidimo bako ir netrukus suks jus paskutiniame sūkuryje.

Daugelis dabar paniškai puola ir galvoja, ką daryti. O išeitis tik viena. Namai. Atgailauti. Ant kelių. Galbūt jūs susigrąžinsite savo gyvenimą. Juk atgailaujantis as po bandomojo laikotarpio vėl tampa vyru. Komitetas laukia. Tik greit rasykite, antraip greit jums bus uždrausta litukrijoje naudotis internetu. Juk vietiniams nacikams rankos nesudrebės. Jei reiks, jie imsis ir kitų metodų.

 

P.S.

Zmagarai, kas atsitikoi? Na  kaip, "sulaukėte gerų žinių"? Čia kaip toje Cojaus dainoje

"Permainų, reikalauja mūsų širdis"

Savo permainų jau sulaukėte.