Žydas verslininkas sumokėjo už svastikos grafičius Ukrainoje prieš įsiveržiant Rusijai

Autorius: Jonas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2023-04-16 19:35:00, skaitė 553, komentavo 3

Žydas verslininkas sumokėjo už svastikos grafičius Ukrainoje prieš įsiveržiant Rusijai

swastika-grafiti-ukraine-750x394.jpg

Pranešama, kad su rusais susijęs oligarchas kelis mėnesius iki Rusijos įsiveržimo į Ukrainą sumokėjo Ukrainos vietiniams gyventojams, kad jie puršktų dažais svastikas aplink Charkovo miestą.

ATASKAITA, Rolling Stone cituoja kelis šaltinius, kurie nurodo, kad už tariamo sąmokslo slypintis oligarchas yra Pavelas Fuksas, žydų kilmės ukrainietis verslininkas, didžiąją dalį turto sukaupęs iš verslo Rusijoje.

Teigiama, kad į Fuksą, kuris praeityje turėjo Rusijos pilietybę, esą kreipėsi Rusijos agentai ir įtikino vietiniams nusikaltėliams per tarpininkus sumokėti nuo 500 iki 1500 JAV dolerių, kad jie papuoštų Charkovo gatves NS simbolika.

Anot pranešimo, tai truko tris mėnesius – nuo ​​gruodžio iki vasario ir iki tol, kol Rusijos kariuomenė įsiveržė į Ukrainą vasario 24 d.

Ataskaitoje buvo paminėti keli ukrainiečiai, tarp jų buvęs geriausias kikboksininkas Olegas Plyushas, ​​kuris teigė, kad Fuksas pasamdė tarpininkus, siekdamas susekti žmones, kurie būtų pasirengę vykdyti „antisemitinius vandalizmo aktus“.

Be to, ataskaitoje cituojamas anonimiškumo pageidavęs JAV pareigūnas, kuris patvirtino kaltinimus, sakydamas, kad Fukso veikla buvo gerai žinoma visoje Amerikos žvalgybos bendruomenėje.

Rusija ne kartą tvirtino, kad jos plataus masto invazija į Ukrainą yra „speciali karinė operacija“, skirta „demilitarizuoti ir denacifikuoti“ šalį, teiginius, kuriuos tarptautinė bendruomenė iš esmės atmetė.

Plyushas, ​​kuris, kaip pranešama, susidūrė su Fuksu dėl šios schemos, Rolling Stone sakė , kad verslininkas teigė, kad „neturėjo pasirinkimo“ ir jam buvo suteikta galimybė žaisti kartu arba nutraukti verslą Rusijoje.

Jis pažymėjo, kad jam asmeniškai žinomi trys atvejai, kai Fukso pinigais buvo apmokėti antisemitiniai grafičiai, ir pažymėjo, kad kampanija buvo išplėsta ir sostinėje Kijeve, rašo „ Times of Israel “.