O štai išskrido pirmosios kregždės iš nacių įstatymo „Dėl žmonių diskriminacijos etniniais pagrindais“ lizdo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-18 21:58:00, skaitė 499, komentavo 3

O štai išskrido pirmosios kregždės iš nacių įstatymo „Dėl žmonių diskriminacijos etniniais pagrindais“ lizdo

O štai išskrido pirmosios kregždės iš nacių įstatymo „Dėl žmonių diskriminacijos etniniais pagrindais“ lizdo...

Jei kas pamiršo, baltarusių ir rusų diskriminacijos įstatymas buvo priimtas laisvoje ir demokratinėje, bet šiek tiek kiek nacistinėje Lietuvoje.

Esmė tokia: daugiau nei 6 metus Lietuvoje dirbantis baltarusis yra ištremtas iš šalies, nes prieš maždaug 10 metų dirbo Baltarusijos Vidaus reikalų ministerijoje... Tiesiog jam nepratęsiamas leidimas gyventi, o atsisakymo priežastis tokia nuostabi, kad net pacituosiu:

„Dirbdamas Baltarusijos vidaus reikalų sistemoje, jis privalėjo likti ištikimas Baltarusijos Respublikai ir palaikyti Baltarusijos vyriausybę bei jos agresyvią užsienio politiką, keliančią grėsmę Lietuvos nacionaliniam saugumui. Baltarusijos Respublikos valstybinėse teisėsaugos institucijose darbuotojų patikimumą ir lojalumą valstybei kontroliuoja specialiosios tarnybos, kurios užtikrina, kad nelojalūs asmenys, nepalaikantys agresyvios užsienio ir represinės vidaus politikos, nedirbtų valdančiajam režimui."

Zmagarai, kas atsitiko? kaip tai jumsi? Pabendradarbiavote su naciais? Na ir kaip Patiko? Na, dirbkite ir toliau. Baltarusijos žmonės iš jūsų juokiasi.