Yra superįžūlumas, yra hiperįžūlumas, yra mega įžūlumas ir yra litukrijos verksmas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-28 20:03:00, skaitė 451, komentavo 8

Yra superįžūlumas, yra hiperįžūlumas, yra mega įžūlumas ir yra litukrijos verksmas

Po velnių, juk tai tik standartas. Litukrijos Užsienio reikalų ministerija įteikė Baltarusijai protesto notą dėl to, kad yra likviduojama Pelesės visuomeninis lietuvių susivienijimas „Gimtinė“, ir įteikė ne paprastą, o ryžtingą protestą...

Posėdis vyks rytoj, o klounų proteste pažymima, kad po tokių Baltarusijos veiksmų seks griežtas ir principingas atsakas, litukrija kels šį klausimą tarptautinėse organizacijose.

Tai, žinoma, labai juokinga, bet aš niekaip negaliu suprasti, ar jie tiesiog kvaili arba psichopatai, ar tokie beprotiški, kad nesiskiria nuo kvailių ...

Aš tik noriu visiems priminti, kad litukrijoje sėdi teroristai. Litukrijos valdžia šiuos teroristus priglaudžia ir suteikia jiems diplomatinį statusą. Apskritai litukrijos chunta laikosi radikaliausios pozicijos Baltųjų rusų valstybės atžvilgiu.

O dabar jie nepatenkinti, kad jų susivienijimas uždaromas...

Berazumiai, eikite ir atidarykite kitą Taivano atstovybę, jei jums nedaėjo iš pirmo karto.

Apskritai, vadovaujantis Vienos diplomatinių santykių konvencijoje įtvirtintais pariteto principais – atsakydami lietuviai gali savo nuožiūra likviduoti bet kurį zmagarų susivienijimą – baltarusiai tikrai neužpyks.