Dar vienas peilis į nugarą Okrainai nuo "sąjungininkų"

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-04-30 23:01:00, skaitė 547, komentavo 8

Dar vienas peilis į nugarą Okrainai nuo

Keista, tačiau net ir pas didžiausius atsilupėlius politikus-rusofobus vis dar išliko savisaugos instinkto likučiai. Tarp kitko, kas ir yra įdomiausia, kad būtent pas tuos politikus, kurie kol kas dar yra aktyvūs ir vis dar užima įvairius vadovaujančius postus.

Pavyzdžiui, labai mažos, bet labai išdidžios Litukrijos (buvusi LTSR, Lietuva, LDK) prezidentas-komuniaga banksterių pastumdėlis pareiškė, kad kol vyksta karo veiksmai, Okrainos jokiais būdais negalima priimti į NATO. Galima būtų ir nesistebėti, jeigu tai būtų buvę pasakyta Vokietijoje ar Prancūzijoje, tačiau kas dėl Pribaltikos šalių, tai pas daugelį žmonių yra susidaręs aiškus įspūdis, kad šitos šalys yra pasirengusios paaukoti save ir net savo gyventojus, kad tik padarytų kokią nors bjaurastį Rusijai. Tačiau ne, paaiškėjo, kad tam tikri atgrasantys faktoriai egzistuoja net ir šitiems, visiškiems atsilupėliams-politikieriams.

Dar daugiau, galima būti tikriems, kad Litukrijos (buvusi LTSR) "komuniaga-prezidentas" omenyje turėjo ne tik karinius veiksmus. Greičiausiai jis turėjo turėti omenyje tai, kad Okrainos negalima priimti į NATO, kol nebus visiškai politiškai sureguliuotas konfliktas. Iki to momento, kol nepaaiškės, kad naujas karas jau yra nebeįmanomas. Nes bet kokia kita forma Okraina kels labai rimtą pavojų NATO, nes bet kuriuo momentu ji gali įtraukti aljansą į plataus masto karinį konfliktą su Rusija. Tai tas pats kas įkišti į bombą jau užvestą kapsulę.

O dar, Litukrijos (buvusi LTSR) prezidentas-komuniaga baiminasi, kad liūdnai pagarsėjęs NATO statuto penktasis straipsnis gali paprasčiausiai nesuveikti, jei pati Litukrija (buvusi LTSR) arba kažkas iš jos kaimynių bus puolami. Todėl, kad vienoje vakaroidinių svarstyklių lėkštelėje bus maža Pribaltika, kuri, jeigu ką, pati išprovokavo Rusiją ir užsirovė ant karinio atsako, o kitoje svarstyklių lėkštelėje bus branduolinis karas, po kurio neliks ne tik Pribaltikos šalių, bet ir apskritai nieko.

O kaip pasiusti nachui išdidžius pribaltikus, vakaroidai tikrai sugalvos. O gal vakaroidai tuo ir neužsiims, o paprasčiausiai suimituos, kad penktasis aljanso statuto straipsnis vis dar veikia. Jie sustiprins grupuotes Lenkijoje ir Vokietijoje, permes dar daugiau lėktuvų, galbūt dar daugiau karo laivų įplauks į Baltijos jūrą. Ir žinoma - sankcijos. Dar daugiau sankcijų, kurios bus jau išlaužtos iš piršto, bet bus pateikiamos kaip labiausiai griaunančios, kaip Visų Sankcijų Močia. Ir už visos šitos širmos pabandys susitarti su Rusija, neviešai, kad neprarastų veidelio skaistumo. Tačiau bet kuriuo atveju būtent Litukrija (buvusi LTSR) liks labiausiai nukentėjusia šalimi. O to labai nesinori Litukrijos (buvusi LTSR) prezidentui-komuniagai, kuris geriausiu atveju rizikuoja tapti prezidentu-ištremtuoju, o būti pakabintu Musolinio šeimynėlė ar sušaudytu savo bendrų kaip Čeušesku. O ir liaudies rūtybės niekas neatšaukė.

O dabartinis Okrainos statusas netgi labai tenkina patį NATO. Kur dar daugiau galima rasti tokių durnelių, kurie atlikinės visus nešvariausius ir kruviniausius darbelius už NATO? Juk žūsta tai ne NATO šalių piliečiai, o ukraincai. Ir niekam jų visiškai negaila.

Taip kad Okrainos vadovybės vietoje reikėtų labai įsiklausyti į Litukrijos (buvusios LTSR) komuniagos-prezidento žodžius ir padaryti išvadas. Labai apmaudžias išvadas. Tačiau problema yra tame, kad Okrainos vadovybė jau puikiai viską supranta, ir dabartinis status quo ją puikiai tenkina. Ir moka jiems labai gerai, bet va kas liečia paprastus ukraincus  - tai į juos absoliučiai nusispjaut.

P.S. Kaip matyti, bankų pastumdėlis vis dėl to kai ko išmoko tarnaudamas banksteriams. Nelaukė kol Kijevo chunta smogs jam į nugarą ar kažkaip kitaip išdurs, pirmas kalė Saloreicui. Anksčiau ar vėliau būtų tikrai pats būtų gavęs, o gal dar ir gaus (kas galėtų paneigti) peiliu ar kuo į nuo banderovcų iš Okrainos. Nes tokia jau yra ta chocholišką prigimtis - išduoti, išdurti tą kas tau daro gerą, įrodyta per šimtus metų. Smogti peiliu į nugarą kada to nesitikima. Todėl banksteris, žvelgiant iš chocholiško pažiūrio taško, pasielgė visiškai logiškaii ir racionaliai - nelaukė kol smogs jam - smogė pats, nes chocholas vis tiek išduos, nes kitaip būti negali. 

P.P.S. O kas galėtų paneigti, kad ne iš čia pasisėmė išminties