Pigiai parsiduodančio Kauno hipsterio nuomonė: panašu, kad "šeimų maršas" išsikvėpė

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2023-05-03 14:12:00, skaitė 686, komentavo 6

Pigiai parsiduodančio Kauno hipsterio nuomonė: panašu, kad

Na ką, panašu, kad "šeimų maršas" išsikvėpė. Taip smarkiai ir neįsivažiavęs, nesurinkęs ten tų žadėtų šimtų tūkstančių, iš Vingio parko, į Katedros aikštę, tada į kaimo turizmo sodybą, o dabar ten kažkur vėl kur planuoja jau ne kelis šimtus tūkstančių, o kelis šimtus lankytojų.

Buvo fainai, buvo linksma, gerai pasijuokėme, bet gerai kai dalykai laiku baigiasi. Tikrai su palengvėjimu atsikvėpiau matydamas tas nuotraukas, kai po pralaimėtos kovos Kauno rajone, vaikščiojanti ir anekdotus pasakojanti papiloma pats nusikabinėjo savo rinkiminės agitacijos plakatus.

Iš kitos pusės vieni dalykai baigiasi, bet kiti dalykai tik prasideda. Kadangi Vėdaras jau pasiskelbė, kad praktiškai jau aišku, kad dalyvaus prezidento rinkimuose, tai prezidento rinkimuose panašu, kad turėsime puikų pasirinkimą tarp Vaflio ir Vėdaro. Vėdaras susirankios visas tas nuoskaudas bei nepasitenkinimą, visus nusivylimus bei pyktį, na ir gal netgi išeis į antrą turą. Tai bus tokia evoliucionavusi, į kosciumą sulindusi viso šio grandiozinio judėjimo ir mosikavimo vėliavomis, rėkimo apie ŠEIMA PAVOJUJA, tąsa.