Saloreichas naktį bandė smogti Kremliui

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-04 21:30:00, skaitė 846, komentavo 24

Saloreichas naktį bandė smogti Kremliui

Saloreichas naktį bandė smogti Kremliui, praneša Rusijos Federacijos prezidento spaudos tarnyba. Rusijos karinės ir žvalgybos agentūros numušė du Kremlių atakavusius dronus, niekas nenukentėjo.

„Rusija pasilieka teisę reaguoti į bandymą smogti Kremliui ten, kur jai atrodo tinkama. Kijevo režimo pasikėsinimą atakuoti Kremlius vertina kaip suplanuotą teroro aktą ir pasikėsinimą į Rusijos Federacijos prezidento gyvybę Pergalės dienos išvakarėse.

Kas žinoma apie Ukrainos dronų ataką prieš Kremlių:

Apie 3 valandą nakties du bepiločiai orlaiviai atakavo Rusijos prezidento rezidenciją Kremliuje. Spėjama, kad atakai buvo panaudotas dronas, kurio sparnų plotis siekė apie 2-2,5 metro. Pagal formą ir aerodinaminį dizainą dronai primena ukrainietiškus PD-1 ir PD-2. Tokių UAV, kurių skrydžio nuotolis yra apie 1000 kilometrų, o kovinė galvutė apie 3 kilogramus, pagalba anksčiau buvo atakuoti kai kurie kuro ir energijos objektai Rusijoje. Pranešama, kad dėl drono nuolaužų išsibarstymo niekas nenukentėjo. Spėjama, kad drono tikslas buvo ne Senato rūmų kupolas Kremliuje, o vienas iš administraciniame pastate esančių biurų.

Už atakos prieš Kremlių stovi JAV

Putino reakcija į bepiločio lėktuvo ataką prieš Kremlių buvo rami ir santūri; Maskva žino, kad Kijevas pasirenka ir priemones, ir taikinius smūgiams pagal Vašingtono diktavimą; Remiantis Rusijos specialiųjų tarnybų duomenimis, Maskva mano, kad Kijevas dalyvavo puolime Kremlių;

Po Kremliaus puolimo ant Senato rūmų kupolo buvo apdeginti du variniai lakštai, jie bus skubiai pakeisti;

Kremlius svarsto „įvairius“ atsakymus į bepiločio lėktuvo ataką prieš Kremlių;

Kremliuje situacija po incidento su dronais normali, visi dirba savo vietose;

Putino kreipimasis ar skubus Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdis neplanuojamas;

Kremliaus saugumo sistema po incidento su bepiločiais orlaiviais bus dar labiau sustiprinta; Specialiosios operacijos tikslai ir uždaviniai nesikeičia po bepiločio lėktuvo atakos prieš Kremlių; Nežinia, iš kur tiksliai buvo paleisti Kremlių užpuolę dronai, su tuo bus sprendžiamas tyrimas; Bet koks atsakas į bepiločio lėktuvo ataką prieš Kremlių bus apgalvotas, pamatuotas ir atitinkantis Rusijos interesus; Vašingtonas stovi už Kijevo atakos prieš Kremlių, JAV bandymai išsižadėti dronų atakos prieš Kremlių juokingi; Svarbu, kad Kremliaus puolime dalyvaujantis Vašingtonas suprastų tokio tiesioginio įsitraukimo į konfliktą pavojų. Rytoj įvyks Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos posėdis, kuriame dalyvaus Putinas. Greičiausiai ten bus aptariamos kai kurios atsakomosios priemonės Kremliaus puolimui ir grūdų sandorio likimas. Taigi rytoj gali laukti ir streikai, ir politiniai sprendimai.

P.S.

Aš labai ilgai juokiausi: „JAV neleidžia Kijevui pulti Rusijos Federacijos teritorijos“. Taip, būtent taip Baltųjų rūmų naminukas-bildukas Jeana-Pierre išsižadėjo puolimo prieš Kremlių, dar kartą pripažindama, kas „šokdina“ saloreichą. Atstovė pridūrė, kad „JAV tikrai neskatina ir nesuteikia Ukrainos kariuomenės galimybės pulti Rusijos teritoriją“.

"Nesuteikia galimybės"! Ypač tokias galimybes, kaip mobilios artilerijos raketų sistemos HIMARS ir tolimojo nuotolio amerikietiški „kirviai“ – M777 haubicos. Kijevo chunta nearia jomis Rusijos teritorijų nei DLR, nei LLR, taip pat nesirengia atakoms Kryme ir kitoms kontratakoms.

Kieno karvė mūktų... Būtų geriau, jei šita naminukė būtų patylėjusi.

P.P.S.

O Vakarų spauda džiūgauja – viena pergalė po kitos... Pirmiausia Briansko srityje (pirmadienį) nuo bėgių nuvažiavo vienas traukinys, vakar – kitas, gaisrai naftos bazėse Sevastopolyje ir Krasnodaro krašte... Ir sprendimas atšaukti Pergalės paradą tam tikruose regionuose...

Kaip „Guardian“ rašo viena habatnikė, vardu Samantha De Bendern, (tyčia to nesugalvosi, pavardėje pakeisk vieną raidę – ir realybė bus akivaizdi), Putinas atšaukia paradus ne todėl, kad nerimauja dėl žmonių saugumo, o todėl, kad bijo žmonių pykčio dėl „pralaimėjimų“ Okrainoje... nes jį kritikuoja visi, net patriotiškai nusiteikę kariniai tinklaraštininkai (vakaroidiniai banditai ir juos aptarnaujantys minjonai išvedė naują slunkių rūšį)) ... Na, ką aš galiu pasakyti – Amerikos ir Didžiosios Britanijos specialistai puikiai susitvarkė su ikrainiečiais, o mes kramtėme snarglius su Minsko susitarimais, kuriems buvo taikomos griežtos sankcijos už „nevykdymą“.

Paruošta daug teroristų, kuriuos ne tik labai sunku atpažinti, bet dažnai ir beveik neįmanoma – Rusijos pasai dalijami į kairę ir į dešinę, tiesiog neįmanoma tinkamai patikrinti tokių kiekių pasus ir leidimus gyventi gaunančių asmenų kilmės, į Rusijos teritoriją skverbiasi ir skverbiasi žmonės, apie kuriuos nieko nežinome, išskyrus tai, kad jie atrodo kaip mes ir kalba su mumis ta pačia kalba, aš jau nekalbu apie paruoštą vidaus priešų armiją, augintą. ilgus metus valdžios flirto su liberalia opozicija ir tiesioginiais valstybės priešais fone, teršiant žmonių smegenis per laisvai besiblaškančią priešišką žiniasklaidą ir interneto platformas Rusijoje...

Kaip tam galima pasipriešinti? Pirma, supratimu, kad tokiais teroro aktais bandoma išjudinti situaciją Rusijos viduje, išgąsdinti ir suskaldyti visuomenę, kuri iki šiol didžiule dalimi remia specialiąją operaciją.

Antra, atidžiau patikrinti tuos, kuriuos įleidote į Rusijos teritoriją (iki COVID ir SKO, kai važiavau į Rusiją, kasmet turėjau gauti vizą, turėjau užpildyti penkis puslapius išsamių atsakymų į klausimus. Buvo daeita iki tokio absurdo, kaip klausimai, kur gimęs mano tėvas ir motina. Nors, kaip aukščiau rašiau, visokie išeiviai iš centrinės Azijos buvusių Tarybinių respublikų vizas gaudavo tą pačią dieną, be jokių klausimynų. Kiekvienais metais kelias savaites sėdėjau laukdamas, ar duos man vizą, ar ne, nors visokie neaiškūs žmonės po minimalių patikrinimų ramiai įvažiuoja į Rusijos teritoriją. Aš suprantu, kad Rusijos valdžioje pilna podpindosninkų, speciliai darančių kliūtis SKO , darančių kliūtis tikriems Rusijos patriotams patekti į Rusijos Federacijos teritoriją) ...

Na, trečias, ir mano nuomone, svarbiausias dalykas - su diversantais ir teroristų bendrininkais turi būti elgiamasi pagal karo įstatymus - užteks žaisti su jais, neimti jų į nelaisvę, o baigti juos vietoje, ir grąžinti mirties bausmę, pagaliau atšaukti šį sušiktą moratoriumą, kurį Rusijai nustatė EŽTT. . Sakysite, stalinizmas ir represijos? O aš jums pasakysiu – jei nori laimėti karą, nusimaukite baltas pirštines ir pradėkite negailestingai mušti priešus. Stalinas žinojo, ką daro, kai negailestingai naikino šias piktžoles. Dabar ne iki liberalizmo, mes kalbame apie šalies išlikimą.