Valdas Bartkevičius reklamuoja Viktoro Šenderovičiaus koncertą - gegužės 11 d. Vaidilos teatre!

Autorius: Valdas Bartkevičius Šaltinis: https://www.facebook.com/val.b... 2023-05-06 17:16:00, skaitė 333, komentavo 3

Valdas Bartkevičius reklamuoja Viktoro Šenderovičiaus koncertą - gegužės 11 d. Vaidilos teatre!

Viešumas sako, kad nugali. Kol kas negalime tuo pasidžiaugti, kas liečia situaciją su Šenderovičiaus koncertu. Bet viešumas augina mūsų bendruomenę. Rašome ir kalbame ne tik mes, ukrainiečiai “bombarduoja” laiškais Užsienio reikalų ministerija ir J9 Vaidilos teatras, kažkas rašo ir į Kultūros ministerija. Atsakymų nėra. Iš kultūros viceministro gavau ats, kad J9 Vaidilos teatras nepriklauso jų jurisdikcijai. Tai reiškia nulinius šansus jiems tai užkardyti.

Žurnalistai pagrindinių portalų ar televizijos kanalų, su pasimėgavimu skalbia siegeliados apatinius ar tyrinėja kosminius objektus rašizmo propogandos antivisatoje. Suprantu, taip gera žiūrėti į žvaigždes, kad tik nereikėtų pasilenkti ir surinkti ne savo išmatas. Geriau nematyti, o kitam įminus, tai tik to kito problemos. Tai ukrainiečių problemos, į Kijevą gali ir neleisti minėto pono, o mes intiligentai/civilizuoti tikrai palaikome rusų pseudoliberalus, juolab jie tvarkingai sužymėti pagal pačio putlerio įvestas žymėjimo taisykles.

Galvojau, kad po istorijos su morgenšternu to neteks daryti, bet pasirodo, ant grėblio galima stotis N-kartų. Vieta ir laikas gali keistis, bet yra tik viena opcija jiems- atšaukti į koncertą iki karo pabaigos. Rigoje ir Taline mūsų bičiuliai bando padaryti tą patį.