Žemaitaitis. Lietuviai yra apipjaustytų pienisų čiulpikai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-11 00:48:00, skaitė 615, komentavo 10

Žemaitaitis. Lietuviai yra apipjaustytų pienisų čiulpikai

Nėra blogų žydų kaip nėra gerų rusų.

Pastaruosius 20 metų žydai nuosekliai ūgdė fizinius ir emocinius refleksus lietuviškiems gojams. Jei lietuviškas gojus išdrįsta blogai pažiūrėti žydelio pusėn - žydelis apsitriedžia skysta tryda apliedamas Vilniaus sinagogos lubas. Skysta tryda išsiveržia pro sinagogos vartus ir išplinta po pasaulį. Ima triesti Kuklianski, Katz, Lupshitz, Vinokur, Karp, Zinger, Žak. Prie jų prisijungia Šiaurės kukoldinių šalių ambasadoriai, Europos žydų parlamentas, JAV žydų komitetas ir JAV kongreso žydai.

Visa tai yra reikalinga tam, kad lietuviškas gojus išgirdęs žydo balsą imtų seilėtis norėdamas čiulpti apipjaustytą pienisą. Žydas kalba - lietuviškas gojus klausosi ir seilėjasi. Prieš kalbėdamas lietuviškas gojus visada palaukia kol savo nuomonę išsakys žydas.


Ir žydai pasiekė labai gerų rezultatų. Žemaitaitis, pastebėjęs kažkokią neįdomią rutininę naujieną apie nugriautą mokyklą ir nepastebėjęs, kad visi tie juodi arabai šiuo metu laikomi aptvare kaip gyvuliai ir pasmerkti lėtam išnaikinimui, buvo užsipultas triedžiant dėl kažkokios skorogovorkės CITAVIMO. Ta pačią diena žydai bukvaliai(literaliai) nužudė virš dešimties arabų teroristų. Žudynės tokios dažnos, kad nieks jų net neseka.

Žemaitaičio tautiečiai, kurie autopilotu turėtų palaikyti savo tautietį, nusprendė palaikyti žydų pusę.

Ką galima pasakyti apie tokį lietuvių politikų elgesį? Tai visiškai nieko nevertas mėšlas. Ar jie seime, ar jie dvėsta išmesti Sibiro kanavoje su peršautu zatylku - jokio skirtumo.

Koks antisemitizmo sprendimas? Juden frei Litauen. Ne ta prasme, kad dabar reikia nužudyti visus žydus Lietuvoje, kas techniškai būtų neįmanoma, dėl žydų paramilitary Lietuvoje ir jų ginklų atsargų. Bet visiškas žydų infiltracijos į Lietuvą stabdymas ir emigracijos skatinimas.

Good fences make good neighbours. Žydai tai žino. Geras žydas tik už betoninės Palestinos sienos.