Vienintelis ir realus Lietuvos gelbėjimo planas: atverti prostitucijos rinką stambaus verslo investicijoms

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2016-03-06 21:39:29, skaitė 3378, komentavo 0

Vienintelis ir realus Lietuvos gelbėjimo planas: atverti prostitucijos rinką stambaus verslo investicijoms


Prekyba moters kūnu Europoje turi gilias ir gražias tradicijas.
Ar ne laikas Lietuvai pagaliau tapti europietiškos civilizacijos dalimi?

Seniausia profesija. Niekas neišnaikino ir neišnaikins. Tarkim, nugali davatkas, kurios džiūsta nuo slaptų pasvajojimų. Ir amžinus klientus už dyką, atsiprašau, policininkus. Ir legalizuoja. Kas būtų?

Trumpa, laukinė mažųjų gyvuliukų konkurencija. Ir įsiviešpatautų stambusis kapitalas. Investicijos garantuotos. Merai ir premjerai kirpinėtų juosteles per atidarymus. Per TV svaigiai murkiančios katytės, didžiulės padūmavę akys su pusės metro blakstienomis, slystantys žemyn rūbeliai prieš orų prognozę, per orų prognozę ir po orų prognozės.

Saldusis Megapasaulis PLIUS! Prezervatyvų centrai ir Iki Pasimatymo taškai arčiau namų! Relaxmaxima XXX! Akcijos per Adventą ir Gavėnią katalikams, pateikus krikšto pažymą iš parapijos! Per gimtadienius ar vardadienius pagal asmens kodą! Nuolaidos senjorams: penkias imi - šeštą gauni dovanų!

Asmeniniai treneriai ir degustacija debiutantams. Papildai, papildai ir dar kartą papildai. Visuotinė nuolaidų fiesta per Valentiną - akcija JASJEMAM. Įsijungi teliką ir sužinai, kad blondinėms, kvailoms ir storoms 40 % nuolaida rytoj, o juodoms bepapėms gysloms su humanitariniu - poryt!

Raukykitės kiek norit. Bet biudžeto įplaukos pagerėtų ir galėtumėm padidinti pašalpas. Ir bedarbystė sumažėtų. Nebebūtų su kuo kovoti ir policininkai būtų alkani - nėra to gero, kas neišeitų į bloga. Ir atvirkščiai, nes jų žmonos apsidžiaugtų.


Really?