Žinomi žmonės apie blogį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-05-21 14:54:00, skaitė 776, komentavo 11

Žinomi žmonės apie blogį

Per pastarąją parą FB pasirodė politiko ir visuomenininko Gintaro Furmanavičiaus ir rašytojos Liudmilos Petkevičiūtės tekstai apie blogį, nuodijantį Lietuvos visuomenę. 

Gintaras Furmanavičius: Humoro dozė prie ryto kavos

Konservatoriams pradėjus eilinį cirką valstybėje, noriu pasidalinti su jumis vienu dokumentu, kuris mano archyve saugomas jau daugiau, nei metai. Praėjusį pavasarį buvęs LRT ir Žinių radijo veidas, visuomenės veikėju prisistatantis konservatorių jorkšyras Algis (baigiu) Greitai išleido beveik trijų valandų trukmės videošlamštą, kuriame atvirai tyčiojosi iš daugybės generalinei linijai nepritariančių žmonių.

Vienoje internetinės televizijos laidoje psichiatro išsilavinimą turintis žmogus buvo paprašytas įvertinti minėto video autoriaus psichinę būseną, ką jis trumpai ir padarė laidos metu. Mielai visus, nemylinčius konservatorių purvais drabstantis Algis (baigiu) Greitai į tai sureagavo, parašydamas pareiškimą į policiją. Šaltiniai policijoje tvirtina, kad tokių pareiškimų jie gavę ne vieną.

Štai jo tekstas, kalba, daug pasakanti apie skundo autoriaus intelektą, netaisyta:

“Š.m. kovo 7 d. platformos Youtube kanalu „KiTaipTV” buvo tiesiogiai transliuojama („streaming”) ir yra viešai sprieinama iki šiol internetinė TV laida „POKALBIAI TIESIOGIAI 2022.03.07”. Laidą vedė nuteistas dėl prekybos poveikiu asmuo Gintaras Furmanavičius ir jo kolega Arnas Klivečka. Laidos aprašyme pristatomas „laidos svečias ………”, kuris ir šmeižė mane nuo 00:54:10. Laidos metu visi trys asmenys itin nepagarbiai ir neetiškai atsiliepė apie mane, atvirai apie mane melavo, o nuo 53 minutės 32 sekundės ……… atliko manęs šmeižimo veiksmus: kalbėdamas kaip psichiatras kelis kartus diagnozavo man asmenybės psichiatrinį sutrikimą –– narcisizmą. Faktas kad ………. kalbėjo kaip psichiatras (jis tą pabrėžė, prieš diagnozuodamas mane), neleidžia abejoti kad narcisizmą jis man pripaišo ne plačiąja prasme (kaip charakterio savybę), o siaurąja, psichiatrine prasme –– kaip psichopatijos rūšį, psichinį sutrikimą, kaip Narcissistic Personality Disorder (NPD). Šmeižimo faktą įrodo šių aplinkybių visuma:

1. ……….. teigia kad yra “dar ir psichiatras pagal išsilavinimą” –– 00:53:32 2. Arnas Klivečka ragina ………… , kaip psichiatrą, profesionaliai įvertinti, t.y., diagnozuoti mane: „Gerai, tada trumpas tavo paskutinis, kaip psichiatro vertinimas į štai ehhh, ehhhh, veidą, tyrimą ir epitetus.” Kontekstas akivaizdžiai yra apie mane –– 00:53:38

3., …………. kaip psichiatras, apie mane teigia: “… iš kitos pusės galėtume pasakyti kad tai yra narcisistinė asmenybė reikalaujanti sau dėmesio bet kokiomis priemonėmis su laikui bėgant jisai bręsta, jis tampa vis toks eh kaip sakyt ramesnis geresnis, bet vat tie narcisistiniai požymiai reguliariai prasimuša. Nu, ką darysi jau, toks dalykas, tokia psichopatijos rūšis. Vaistų nuo to nėra. Vaistų nuo to nėra. Galiu pasakyt, tai yra tokia asmenybės patologija, nustokit su juo kovot … kaip į asmenybės defektą. … priimk kad jis toks yra, ir geriau tą laiką skirti reikšmingesniems dalykams negu kad padėti ehhh nar… nar…narcisistui dar daugiau gauti dėmesio.” –– 00:54:10

4. …………. , kontekstui toliau būnant akivaizdžiai apie mane, teigia: “tai mes ir matom tokių reiškinių, tokių asmenybių sužydėjimą, ir tos asmenybės tokiu būdu dėmesį gauna, nes, ehhh, lįsti pastoviai į ekraną, pastoviai, ehhh, su kažkuo tai, kažką teplioti, eihh, visokiais negražiais bjauriais išsireiškimais, tai kam toks gyvenimas patinka; normaliam žmogui –– vargu, bet ehhh bet jeigu turi tokį patologiją, tokį potraukį, tai …“ Čia profesionalus psichiatras, niekada manęs netyręs ir su manimi gyvai nebendravęs, mano būseną diagnozuoja kaip “patologiją”, akivaizdžiai toliau vystydamas mano “narcisismo”, kaip Narcissistic Personality Disorder (NPD) diagnozės temą. –– 00:55:20 ……………….. asmeniškai nepažįstu, nepamenu kad būčiau kada nors gyvenime su juo susidūręs. Narcissistic Personality Disorder (NPD) –– narcisizmo man diagnozuoti jis neturėjo galimybių; tokios diagnozės nėra ir e-Sveikata sistemoje. Spėju kad …………… sąmoningai ir itin ciniškai šmeižė mane dėl to kad jam nepatinka mano vieša visuomeninė pozicija. Prašau piliečio …………… adresu pradėti ikiteisminį tyrimą pagal BK 154 str. Antrąją dalį.”

Pirmą kartą šis įrašas paskelbtas jo autoriaus asmeninėje Facebook paskyroje.

Liudmila Petkevičiūtė

Po to, kai šitas, nežinau nei kaip pavadint, ne kartą ir ne du, net atsilošdamas ir pasičepsėdamas per TV užgauliai pilstė purvus ant mano šeimos, nieko bendro su tiesa neuturinčius, o grynai iš jo baigiugreitai nežinia kurios kūno dalies laužtus, buvau gerokai įdūkusi ir norėjau tą suskretėlį duoti į teismą. BET!

Mane sustabdė išmintingi ir reikalą gerai išmanantys žmonės, įspėdami, kad šitas pavaipa dėl to ir darkosi, kad niekas jo nuteisti negali - juk yra protiškai ir dvasiškai neįgalus... Ir net pažymėjimą turi!

Taip kad davęs jį teisman, nieko nepeštum. Štai ir visos žinios.

Žiurkių karalius ir jo šutvė tokiais štai ligoniais ir groja - kaip varnalėšų vargonais. Tai jų garsiakalbis, sklaidos ir saviraiškos priemonė, vienoj vietoj du zuikiai - ir šlykšti (priemonė), ir sykiu saugi: jei kas - pašvilpk tu jam, kad nori, juk nepakaltinamas!!!