Lietuvoje išaušo teisingumo aušra?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/liet... 2023-05-26 18:17:00, skaitė 601, komentavo 8

Lietuvoje išaušo teisingumo aušra?

Daugelis, turbūt, ir nesupranta, kas čia darosi – Lietuvoje per paskutinius mėnesius paviešinta tiek daug korupcijos atvejų, pedofilijos skandalų ir viso kito brudo. Šį kartą – dar vienas skandalas, susijęs su prokuroru Dainiumi Kunigėliu, kuomet šis su nuteistuoju vyko į sodybą, kurioje nuogas demonstravo jam savo lytinius organus ir pasakojo apie supuvusią teisinę sistemą bei bažnyčią.

Neseniai į skandalą taip pat buvo papuolęs ir kitas prokuroras – gerai žinomas užsakomųjų politinių bylų Klaipėdos prokuratūros prokuroras Saulius Galminas, kuris smurtavo prieš savo žmoną ir už tai jam teko atsisėsti į teisiamųjų suolą. Jis gerai žinomas ir prieš Vaidą Žemaitį Lekstutį sukurtoje byloje, kurioje jam buvo duota užduotis Vaidą paskelbti tautos priešu – juk Vaidas buvo pavojingas tuometinei Grybauskaitės šaikai, nes per savo žiniasklaidos priemones viešino landsbergių klano daromus nusikaltimus Lietuvai.

Ir čia verta būtų prisiminti Drąsiaus Kedžio ir dukros Deimantės Kedytės pedofilijos bylą, kuomet Kedžio teigimu, jo dukra buvo pardavinėjama iškrypėliams. Pasirodo, kad buvusi teisėja – Drąsiaus Kedžio sesuo Neringa Venckienė – buvo ir tebėra visiškai teisi, sakydama, kad Lietuvos teisėsauga yra supuvusi.

Kviečiame tapti mūsų rėmėjais:

https://www.patreon.com/m/musutv

Vaidas Žemaitis Lekstutis asmeninės sąskaitos:

Vaidas Lekstutis: BE84 9740 0652 3059 SWIFT kodas: PESOBEB1 (mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Vaidas Žemaitis Lekstutis: GB23 BIYS 0099 5673 7017 13 SWIFT kodas: BIYSGB2A (mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.me/bukimevieningi (mokėjimo paskirtis – PARAMA)